Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel: 031.421.48.50 | 0728.536.849 | WhatsApp: 0728 536 849

Termeni si conditii, politica de Cookies

Site-ul www.aparate-epilare.ro este proprietatea SC Elegance Pour Tous  SRL, inregistrata in orasul Bucuresti, localitatea Bucuresti, Adresa: Str Murgeni,  Nr 3, Bl L29, Ap 46, Sector 3 inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/14819/2011, CIF 29447105.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Elegance Pour Tous S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

 

Informatiile de pe acest site sunt proprietate privata si nu vor fi folosite de terte parti coform legilor in vigoare ale drepturilor de autor si a copyright-ului. Intregul continut al site-ului www.aparate-epilare.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Elegance Pour Tous S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Elegance Pour TOUS S.R.L. a oricarora din elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.aparate-epilare.ro numai in limitele mentionate in prezentul document.

 

S.C. Elegance Pour Tous SRL. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.aparate-epilare.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Elegance Pour Tous.R.L.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.aparate-epilare.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. Elegance-Pour Tous S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Politica de cookie-uri

Un cookie este un fisier text care contine mici fragmente de informatii trimise navigatorului tau si memorate in computerul, telefonul tau mobil sau alt dispozitiv, atunci cand vizitezi un site. Acest fisier cookie trimite informatii inapoi catre site ori de cate ori il revizitezi.

Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care raman in computerul tau pana cand le stergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar pana cand inchizi fereastra navigatorului tau. Cookie-urile pot fi ale partii-gazda (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care il vizitezi, sau ale unor parti terte, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care il vizitezi.

Cum utilizeaza aparate-epilare.ro cookie-urile?

Utilizam cookie-urile pentru a imbunatati functionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta sa navighezi mai eficient de la o pagina la alta, pentru a memora preferintele tale si, in general, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din urmatoarele categorii:

Cookie-uri strict necesare:

Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru ca tu sa poti naviga pe site si sa folosesti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.

Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra inregistrarea si autentificarea utilizatorului. Fara aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale partii-gazda (first-party) si pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru performanta:

Aceste cookie-uri colecteaza informatii despre cum utilizeaza vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii care identifica vizitatori individuali. Toate informatiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate si anonime.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre

masura impactul campaniilor noastre publicitare.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale partii-gazda sau ale unor parti terte. Pe scurt, aceste cookie-uri colecteaza informatii anonime despre paginile vizitate si reclamele vizualizate.

Cookie-uri pentru functionalitate:

Aceste cookie-uri permit unui site sa memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau tara in care te afli) si ofera optiuni imbunatatite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informatiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate si ele nu pot inregistra activitatile tale de navigare pe alte site-uri.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

memora daca ai beneficiat deja de un anumit serviciu

imbunatati experienta in general pe tot site-ul, memorand preferintele tale.

Cookie-uri pentru publicitate:

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de cate ori vezi o reclama, precum si pentru a masura impactul campaniilor publicitare.

Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.

Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terte parti, cum ar fi companiile de publicitate si agentii lor, si pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terte parti.

Cookie-uri pentru sociale:

– aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe aparate-epilare.ro pe respectivele retele. Aparate-epilare.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

Cum sa administrezi & stergi cookie-uri

Daca vrei sa impui restrictii, sa blochezi sau sa stergi fisiere cookie, poti s-o faci modificand setarile navigatorului tau de web. Utilizarea aparate-epilare.ro fara respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denota consimtamantul vizitatorilor pentru utilizarea de catre noi a unor astfel de tehnologii si pentru prelucrarea informatiilor.

 Drepturile asupra continutului site-ului

Intreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin aparate-epilare.ro .

Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al aparate-epilare.ro. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).

(ii) sunt permise link-urile catre site-ul aparate-epilare.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea aparate-epilare.ro – link catre continutul site-ului)

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul aparate-epilare.ro.

Aparate-epilare.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa office@aparate-epilare.ro, cu specificatia „In atentia agentiei”.

Orice persoana care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea aparate-epilare.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Aparate-epilare.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Aparate-epilare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

Protectia datelor cu caracter personal

Suntem ferm angajati in protejarea datelor cu caracter personal. Va rugam sa parcurgeti cu atentie aceasta politica de confidentialitate, care contine informatii importante cu privire la protectia datelor cu caracter personal, motivele si modul in care colectam si utilizam datele cu caracter personal si va ofera informatii referitoare la drepturile dumneavoastra.

Utilizarea datelor cu caracter personal pe care ni le-ati transmis se face potrivit acestei politici de confidentialitate sau potrivit informarii pe care ati avut-o la dispozitie in momentul colectarii lor.

Securitatea tuturor datelor este un aspect foarte important. De aceea, serverul nostru se afla in Uniunea Europeana, iar imputernicitii nostri cu privire la suportul tehnic, hardware si software, se afla in Uniunea Europeana.

Procedurile noastre cu privire la protectia datelor cu caracter personal, masurile organizatorice si tehnice, sunt structurate in scopul de a asigura confidentialitate si securitatea datelor cu caracter personal si a tuturor informatiilor aflate in grija noastra. Verificam periodic caracterul adecvat al masurilor implementate.

Colectarea datelor cu caracter personal

Colectam datele cu caracter personal ale clientilor si potentialilor clienti persoane fizice, reprezentanti ai organizatiilor si persoanelor de contact de la nivelul acestora, datele de contact ale persoanelor cu care interactionam si ale celor care actioneaza conform instructiunilor clientilor nostri, furnizorilor nostri si ale persoanelor care ne contacteaza in mod intempestiv, precum si ale persoanelor relevante care isi fac publice datele cu caracter personal in mod manifest.

Deopotriva, colectam si pastram datele cu caracter personal ca parte a procedurilor de acceptare a clientilor si de executare a contractelor, dar si pentru indeplinirea sarcinilor pro-bono si de onoare pe care ni le-am asumat sau pe care le consideram rezonabile.

Este posibil ca, pentru anumite servicii sau activitati, sa colectam si categorii speciale de date cu caracter personal, atunci cand obtinem consimtamantul, in scris, prin mijloace informatice sau cand el este facut public in mod manifest, precum si atunci cand legea ne obliga.

Ce date cu caracter personal colectam

Datele colectate difera de la caz la caz. Cel mult colectam numele si prenumele persoanei de contact, denumirea organizatiei, functia, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa postala, data, ora si alte eventuale detalii de contact, care sa ne ajute sa tinem minte contextul interactiunii cu noi.

Nu dorim sa colectam codul numeric personal si nici alte date numerice unice atribuite de catre stat, astfel incat facem asta doar daca legea ne obliga si intotdeauna cu masuri de securitate adecvate. Daca in mod incidental astfel de date ajung la cunostinta noastra, le stergem imediat.

Cum utilizam datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal referitoare la contacte pot fi consultate de catre membrii echipei noastre doar in masura in care este strict necesar pentru initierea si mentinerea legaturii cu persoanele de contact in cauza, pentru executarea contractelor, pentru gazduirea sau facilitarea gazduirii evenimentelor, precum si in alte scopuri care decurg din obligatiile izvorate din legi, contracte sau uzante cinstite.

Luam in considerare contextul in care datele cu caracter personal au fost colectate, in special in ceea ce priveste relatia dintre persoanele vizate si noi, precum si posibilele consecinte asupra persoanelor vizate.

Transmitem invitatii la evenimentele noi sau parteneri.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal pentru dezvoltarea serviciilor noastre, pentru oferirea catre persoanele de contact a informatiilor despre noi si gama noastra de servicii si facilitati.

Colectam si date personale in scop de recrutare, doar pe baza de consimtamant.

La fel ca oricine, suntem supusi obligatiilor legale si uzantelor cinstite, astfel incat trebuie sa tinem unele evidente, care nu vizeaza datele cu caracter personal, dar pot contine date cu caracter personal, astfel incat sunt supuse acelorasi rigori de protectie.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal ale persoanelor de contact pe baza consimtamantului, contractului incheiat cu noi sau uzantelor cinstite, precum si pentru executarea obligatiilor noastre legale.

Pastrarea datelor

Datele cu caracter personal vor fi pastrate de noi doar atat timp cat este necesar scopurilor prelucrarii, precum si, bineinteles, potrivit cerintelor legale sau contractuale. In lipsa unor astfel de cerinte, perioada de pastrare a evidentelor si a documentelor justificative pentru servicii nu ar trebui sa depaseasca 10 ani.

In cazul datelor cu caracter personal in scop de recrutare, pastram datele cu caracter personal doar cel mult 30 de zile de la inchiderea procedurii de recrutare, pentru a putea raspunde candidatilor.

Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Masurile noastre de securitate, atat cele tehnice cat si cele organizatorice, protejeaza atat informatiile noastre cat si informatiile despre contacte, datele cu caracter personal si alte date importante. Preocuparea pentru detectarea, investigarea si rezolvarea amenintarilor la adresa securitatii este permanenta. Alocam resurse logistice si financiare semnificative in acest sens.

Drepturile persoanelor vizate

In lipsa unor dispozitii legale care sa le circumstantieze, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem; dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete; dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal; dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant; dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii; dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastra sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dumneavoastra; dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant.

Pentru exercitarea drepturilor este nevoie sa ne asiguram ca solicitarile provin de la persoanele vizate. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui. Va vom raspunde neintarziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

Modalitatea de contact cu privire la datele cu caracter personal

Pentru orice solicitare, reclamatie, sugestie sau observatie in legatura cu protectia datelor cu caracter personal va rugam sa folositi adresa de e-mail de pe site, sau orice alta modalitate de contact care va este comoda.