Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728.536.849 | WhatsApp: 0728 536 849

Service aparatura medicala – rezolvam orice problema aparuta la echipamentele medicale

Service aparatura medicala – rezolvam orice problema aparuta la echipamentele medicale

Medico Laser iti ofera o serie de aparate medicale utile pentru orice clinica sau orice salon de infrumusetare. Toate produsele disponibile pot fi achizitionate in functie de buget si de business-ul pe care il ai.

Pe langa faptul ca iti oferim garantie si te invatam cum sa folosesti aparatele, putem interveni si in situatii mai putin placute precum defectiunile care pot aparea la aparatele achizitionate. Suntem atat producatori, importatori de aparate Medico Laser, insa avem si un service pentru aparatura medicala achizitionata.

Asadar, indiferent de marca sau de modelul aparatului pe care l-ai cumparat si de problema pe care o ai, fie ca este vorba despre o defectiune sau de o revizie, te ajuta cu servicii de reparatii aparatura medicala oferite de service-ul nostru pentru echipamente medicale.

Beneficiile pe care le poti avea daca apelezi la noi pentru reparatii aparatura medicala

 

Este important sa cumperi un echipament medical pentru salonul tau dintr-un loc de incredere, dar la fel de important este sa ai siguranta ca orice problema pe care o intampini pe parcursul colaborarii sa fie una rezolvata rapid si cu profesionalism. Motivele pentru care poti sa apelezi la noi pentru service aparatura medicala:

 • Lucram doar cu tehnicieni specializati in reparatii aparaturi medicala care se va ocupa cu atentie de aparatul tau
 • Timpul de reparatie este scurt pentru ca tu sa te bucuri in cel mai scurt timp de aparat din nou
 • Dispunem de service autorizat pentru reparatii aparate medicale
 • Iti inchiriem un aparat medical cu aceleasi beneficii ca al tau pe durata serviciului atata timp cat aparatul din service se afla in garantie
 • Iti oferim suport tehnic pe toata perioada de reparatie a aparaturii medicale

De ce sa apelezi la Medico Laser pentru mentenanta aparatura medicala

Dispunem de o gama larga de echipamente premium pentru saloane de infrumusetare si cunoastem modul de utilizare a fiecaruia, oferind totodata posibilitatea sa iti aratam la sediul nostru modul de functionare. Printre aparatele noastre se numara aparate de epilare definitiva, aparate pentru intretinere corporale, apare de scos tatuaje si multe altele.

Un avantaj deosebit este faptul ca iti oferim asistenta pe toata perioada de folosire a aparatului cat si service pe toata perioada de garantie. Nu uita ca in perioada in care ne ocupam de reparatiile aparaturii medicale din service-ul nostru iti oferim spre inchiriere un alt aparat in schimb. Iti oferim preturi atractive pentru service aparatura medicala in care se ocupa de aparatul tau doar personal calificat, tehnicieni specializati in manevrarea si repararea de aparatura si echipamente medicale.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tehnician aparatura medicala – ce defectiuni tehnice putem remedia

Oferim atat produse de calitate ideale pentru orice salon de infrumusetare, dar si servicii referitoare la service aparatura medicala. De aceea dispunem de tehnicieni pentru aparatura medicala care intervin prompt in diverse reparatii care sunt necesare pentru ca aparatul tau sa functioneze din nou corespunzatori. Cateva dintre defectiunile tehnice pe care le putem remedia in service-ul nostru pentru reparatii echipamente medicale:

 • Desfaceri si curatari de praf
 • Reparatii la nivelul surselor de alimentare
 • Reparatii piese arse de la plasa de baza
 • Reparatii placa de baza
 • Inlocuire condensatori defecti
 • Reconditionare ventilatoare care produc zgomot
 • Inlocuire ventilatoare nefunctionare
 • Curatare sisteme de racire
 • Diverse reparatii aparute in urma unor supratensiuni

Garantie si service echipamente medicale oferite clientilor nostri

Toate aparatele pe care le gasesti pe site-ul nostru dispun de garantie fie de 1 an sau chiar si de 5 ani. Iti putem oferi piese de schimb pentru acestea, servicii de garantie, dar si post garantie. Daca ai nevoie de ajutor cu un aparat aflat in garantie, dispunem de un service echipamente medicale la sediul nostru unde se afla o echipa de tehnicieni pregatiti sa repare aparatul. Totodat efecturam si servicii de revizii in cazul in care doresti sa verifici periodic aparatul pentru a-ti asigura clientele.

Totodata un alta avantaj de care te poti bucura inainte sa achizitionezi aparatele Medico Laser este fcaptul ca le poti testa direct la sediul nostru inainte de a le achizitiona. Aici vei avea ocazia sa inveti cum s folosesti si sa ne cunosti mai bine. Vei stii ce functionalitati are arapatul si cand se intampla sa intervina o defectiune pe care trebuie sa o rezolvi apeland la un service aparatura medicala.

Service aparatura medicala Bucuresti

Salonul unde poti testa aparatura medicala, dar totodata si service-ul pentru aparatura medicala se afla intr-o zona centrala din Bucuresti. Aici iti vom oferi rapid ajutor in gestionarea problemelor echipamentelor pe care doresti sa le aduci in service. Inainte ne poti contacta telefonic pentru a ne explica problema cu care te confrunti si te vom indruma spre o solutie in rezolvarea acesteia.

Preturi pentru reparatii aparatura medicala

Indiferent de problema pe care o ai, in urma discutiei iti vom face o oferta de pret in ceea ce priveste reparatiile necesare cat si timpul pe care aparatul tau il va petrece in service la noi. Astfel nu te vei afla in dezavantaj si afacerea ta nu va avea de suferit. Atatat timp cat ai garantie pentru aparatul achizitionat nu trebuie sa iti faci griji referitor la serviciile de reparatii aparatura medicala!

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii referitoare la service autorizat aparate medicale

Daca ai nevoie de un service aparatura medicala si care sa fie autorizat si astfel de incredere, te invitam sa ne contactezi la numerele de telefon 0728.536.849 sau trimite-ne un email la adresa:office@aparate-epilare.ro.

Daca vrei sa ne vizitezi pentru o discutie despre service aparatura medicala, ne gasesti la sediu, pe Bld. Ion C. Bratianu, nr.34 Bucuresti, de luni pana duminica. Programul nostru este: L – V – 09:00 – 18:00, Sambata – 09:00 – 14:00, iar Duminica de la 09:00 – 12:00. Te asteptam la sediu!

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele