Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat cosmetic facial Hydro Medico cu 10 functii

Aparat cosmetic facial Hydro Medico cu 10 functii Aparat cosmetic facial Hydro Medico
cu 10 functii
- Elasticitate, fermitate si vitalitate
- Imbunatateste textura pielii
- Reduce petele maronii
- Trateaza pielea grasa
- Trateaza porii dilatati

Aparatul cosmetic facial Hydro Medico dispune de 10 functii importante ce fac fata tuturor nevoilor de ingrijire a pielii. Tratamentul este ideal pentru a reduce ridurile fine, a uniformiza tenul, ofera elasticitate si fermitate, imbunatateste textura pielii si reduce petele maro.

Tratamentul non-invaziv oferit de acest aparat imbunatateste sanatatea pielii in functie de fiecare tip de ten in parte si ofera stralucirea de care are nevoie. Spre deosebire de tratamentele faciale traditionale, cu ajutorul acestui aparat se efectueaza tratamente mai degraba prin dispozitivul pus la dispozitie decat manual, pentru o penetrare mai profunda in piele si rezultate de durata mai lunga.

Tratamente in 3 pasi realizate in 30 de minute

Aparatul cosmetic facial Hydro Medico ofera rezultate instantanee si de lunga durata pe care pacientii le pot simti imediat.

PASUL 1 – curatare si peeling

Cu ajutorul unei exfolieri si refacerii blande a pielii, se descopera un nou strat de piele, mai fin si neted.

PASUL 2 – extractie si hidratare

Se indeparteaza resturile din pori cu o aspiratie nedureroasa. Ulterior, tenul se hraneste cu crema de o hidratare intensa.

PASUL 3 – siguranta si protectie

Suprafata pielii se trateaza cu antioxidanti si peptide pentru a maximiza stralucirea.

Vrei sa Vezi acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita completand formularul de mai jos. Vei putea vedea in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Sistem de curatare profunda a pielii

Aparatul curata punctele negre, acneea si acarienii in timp ce furnizeaza pielii nutrientii necesari care fac porii mai fini si imbunatateste textura pielii.

Ce are special acest aparat? De trei ori puterea capului de operare. Beneficii antialergice, linistitoare, de reparare si de strangerea a pielii. 

Sistemul inteligent de operare al aparatului cosmetic facial Hydro Medico dispune de functii versatile, limbi straine versatile, interfata de utilizare prietenoasa, un ecran de 10,4″ si o platforma de 10 in 1.

Aplicatoare versatile – Aparatul cosmetic facial Hydro Medico 10 in 1

1. AQUA PEEL

Acest aplicator se utilizeaza pentru a deschide porii pentru o curatare profunda si o extractie usoara a impuritatilor si a celulelor moarte ale pielii. De asemenea, permite ingredientelor active din substanta folosita pentru tratamente folosite sa patrunda mai adanc, pentru cel mai eficient tratament posibil.

2. JET DE OXIGEN

Jetul de oxigen la presiune inalta, particule mici si penetrare puternica. Acesta patrunde adanc în stratul de baza, imbunatateste retentia de apa si se absoarbe mai usor prin ingustarea porilor.

Vrei sa Vezi acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita completand formularul de mai jos. Vei putea vedea in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

3. EMS FACE

Nanocristalele ajuta absorbtia produselor de ingrijire a pielii prin deschiderea canalelor de absorbtie. Prin urmare, atunci cand se folosesc nanocristalele, produsele de ingrijire a pielii pot fi mai usor absorbite.

4. RECE-CALD

Temperatura se poate cobori rapid sub 0 grade pentru a stimula pielea si obtineti efectul de indepartare a rosetii, fermitate si modelare.

5. MICRO LIFT

Microcurentul EMS de anioni si cationi alterneaza intre pozitiv si negativ, astfel incat cationii sunt importati catre piele si anionii sunt exportati, astfel imbunatatind contururile fetei.

6. OXIGEN

Aparatul creeaza un mediu de alimentare cu oxigen, activeaza celulele si imbunatateste absorbtia. Se injecteaza produsul in stratul profund al pielii si cu ajutorul produsele de peeling se obtine imbunatatirea fermitatii pielii.

Vrei sa Vezi acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita completand formularul de mai jos. Vei putea vedea in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

7. ULTRASUNETE

Ultrasunete – 1 pana la 3 milioane de vibratii pe minut care deschid porii, ajutand substanta sa patrunda rapid in stratul de baza al pielii, permitand ratei de absorbtie sa ajunga la peste 90%.

8. RF

Sonda poate emite unde radio care vibreaza de 6 milioane de ori pe secunda. Vibratiile de inalta frecventa genereaza caldura din cauza frecarii, astfel incat sa se obtina efectul de fermitate a pielii si de ameliorare a ridurilor.

9. DISPOZITIV DE CURATARE

Se utilizeaza unde de vibratie de inalta frecventa pentru a inmuia stratul cornos si pentru a curata pielea in profunzime.

10. ANALIZOR

Analizorul de piele este cel mai bun instrument folosit pentru a face analize ale pielii si pentru a oferi cele mai bune solutii.

Cum functioneaza EMS FACE?

Nanocristalele folosesc contacte la scara nanometrica sunt subtiri de peste 250 de nanometri si scurte de 0,1 mm si pot deschide doar stratul cornos al pielii fara a atinge derma. Nu numai ca rezolva problema absorbtiei pielii, dar realizeaza si un tratament nedureros si non-invaziv.

Aplicare si absorbtie naturala

In cazul aplicarii si absorbtiei naturale a produselor de ingrijire a pielii, moleculele produselor de ingrijire a pielii patrund doar in epiderma. Este dificil sa patrunzi in stratul mai profund al pielii, iar rata de absorbtie este foarte scazuta.

Nanoparticula nanocristalina poate patrunde uniform în derm

Nanoprticulele patrund doar in stratul de bariera al epidermei fara a atinge vasele de sange si nervii. Este nedureros si neinvaziv, iar capacitatea de absorbtie este mult imbunatatita.

Functia EMS

Tehnologia microelectronica de conductie a caldurii deschide porii, ceea ce poate creste rata de absorbtie a produsului cu mai mult de 40%.

Principiul introducerii nanocipului

Nanocristalele sunt realizate din siliciu monocristalin. Pe langa faptul ca acesta este dur, siliciul monocristalin poate fi, de asemenea, suficient de subtire si suficient de scurt pentru a sparge doar stratul de bariera al absorbtiei epidermice si este departe de a atinge vasele de sange si nervii, asa ca nu se poate simti durere si nici nu va avea loc sangerare.

Nanocristalele faciliteaza absorbtia produselor de ingrijire a pielii prin deschiderea canalului de absorbtie a pielii, astfel incat produsele de îngrijire pot fi mai usor absorbite de piele atunci cand sunt introduse nanocristale.

Specificatii tehnice

Tensiune 100-120V/ 60Hz 200-240V/50Hz
Display 10.4 inch
Putere 500W
Frecventa RF 0.2-0.5MHz
Caldura si racire cald: 36-46 rece: 0-6
Ultrasunete 1Mhz
Sonde Aqua Peel  Moale: 3 pcs Tare: 8 pcs
Intensitate vacuum Aqua Peel: 4-5kg Presiunea vacuum: 96Kpa Debit apa: ≤50L

Flaconul cu solutie A: Curatare B: Albire si hidratare C: Curatare profunda D: Pipe cleaning
Dispozitivul de curatare Frecventa 26-30MHz
Dimensiune mezoterapie EMS NANO 4X4mmX250Um
Frecventa MICRO LIFT: 200Hz Curent: 50-800Ua
Analizator de piele  28 MILIOANE HD MEGA PIXELS

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Inregistreaza-te in formularul de mai jos!
Programeaza-te pentru o vizita Demonstrativa si Gratuita la Clinica Elegance

Iti vom arata tot ce te intereseaza legat de aparatele noastre, serviciile conexe oferite si preturi