Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat Medico-Ice diode laser

3 lungimi de unda: 755nm, 808nm si 1064nm intr-un singur
aparat inovativ

Utilizam un generator laser superior, importat din SUA pentru
a va asigura performante remarcabile

Exclusivitate maner de racire pentru confort maxim
Medico ICE diode laser
epilare definitiva profesionala

Cum functioneaza aparatul Medico-Ice diode laser

Laserul Diode pentru indepartarea parului foloseste un laser special cu o raza de 808nm, 755nm, 1064nm,  care reuseste sa penetreze pielea pana la foliculul de par. Folosind principiul absorbtiei selective a luminii, laserul este absorbit de melanina firului de par, incalzind firul de par si folicului acestuia, distrugandu-l.

Laserul este dotat cu o tehnologie speciala de racire, pentru a raci si proteja pielea impotriva ranilor, fiind astfel un tratament sigur si confortabil, fara durere.

In multimea de produse energy-based pentru indepartarea firelor de par, Medico Ice+HelpCool se diferentiaza de competitie oferind tehnologie de varf pentru tratamente rapide, eficiente si fara dureri.

AVANTAJE

Maner de racire patentat

In timpul tratamentului poate fi aplicat manerul de racire pe laser, astfel temperatura poate fi ajustata de pe maner. Acest maner iti poate aduce o noua experienta a indepartarii firelor de par nedorite, eliminand durerea, maximizand efectul de confort.

Rezultate perfecte

Laserul are 3 lungimi de unda (755/808/1064nm) fiind potrivite pentru toate tipurile de par si pentru orice textura a parului.

Alexandrite Laser (lungime de unda 755mm) reprezinta standardul GOLDEN pentru parul subtire, cum ar fi sprancenele sau parul de pe buza superioara.

Speed Laser (lungime de unda 808mm) reprezinta varianta clasica de lungime de unda in domeniul laserelor pentru indepartarea parului. Adancimea penetrarii, puterea mare si rata de repetitivitate mare fac ca tratamentul sa fie extrem de rapid. De asemenea, lungimea de unda 808mm are un nivel mediu de absorbtie a melaninei, facand-o sigura pentru pielea mai inchisa, ideala pentru indepartarea parului de pe brate, picioare, obraji si barbie.

Yag Laser (lungime de unda 1064mm) reprezinta o solutie concentrata pe tratarea tipurilor de piele intunecata.

Durata lunga de viata si de siguranta

Utilizam generatoare superioare pentru lasere, importate din SUA pentru a asigura o performanta remarcabila, chiar si in conditii de uzura ridicata sau in diverse conditii dificile de munca. In plus, avem certificarea medicala CE si ISO 13485, TUV care garanteaza calitatea produselor.

Alte facilitati

Software inteligent cu meniu simplu si usor navigabil, foarte usor de operat.

Varianta 2000w

Pret: 10.500 euro

Varianta 2500w

Pret: 12.000 euro

Varianta 3000w

Pret: 17.000 euro

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente Tratament lipsit de durere
Temperatura de racire este de
pana la -5 grade Celsius, asigurand
un tratament confortabil, lipsit de durere.

Tratament eficient
Raza mare de actiune 14*14mm cu o viteza
maxima de 20Hz duce la economisirea
timpului de indepartare a parului.

Tratamente

Tratament lipsit de durere
Temperatura de racire este de pana la -5 grade Celsius, asigurand un tratament confortabil, lipsit de durere.

Tratament eficient
Raza mare de actiune 14*14mm cu o viteza maxima de 20Hz duce la economisirea timpului de indepartare a parului.

Modalitati de Aplicare

Indepartati permanent parul nedoit din diferite zone ale corpului. Potrivit pentru toate tipurile de piele (I – VI), pentru orice culoare si orice textura a firului de par.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantie

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele