Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparate elight – o noua tehnologie pentru epilarea definitiva

Aparate elight

o noua tehnologie pentru epilarea definitiva

Orice femeie isi doreste sa scape rapid de parul nedorit si fara prea multa bataie de cap. In ziua de astazi au aparut tot mai multe tehnologii de indepartare definitiva a parului, iar saloanele de infrumusetare au in dotare multe aparaturi profesionale care ofera o epilare definitiva fara prea multa durere.

Dintre acestea, epilarea definitiva cu aparate elight este una dintre cele mai indicate proceduri pentru a indeparta parul nedorit de pe oricare parte a corpului.

Aparatele elight pot fi folosite pentru toate tipurile de fir de par.

Ce aparate elight poti gasi la noi

 

Aparatele elight au urmatorul mod de actiune: energia luminoasa pe care o emite este captata la nivelul parului si al pielii unde se transforma in energie termina si produce distrugerea melaninei din firul de par.

Pe o perioada mai lunga de timp, epilarea cu aparate elight produce un grad redus de durere.

Epilarea cu elight este, insa, mult mai eficienta persoanelor cu parul mai inchis la culoare care contine mai mult pigment si se absoarbe o cantitate mai mare de lumina.

Tratamentul cu elight nu include nici un risc, iar eficienta acestuia este dovedita in multe studii clinice.

In gama noastra de aparatura profesionala vei gasi si aparate elight pe care le poti achizitiona pentru salonul tau.

Aparatele elight reprezinta o noua tehnologie care are la baza principiul IPL (lumina intens pulsata), dar si radiofrecventa bipolara.

Folosesc totodata o capacitate de absorbtie selectiva a pielii pentru principiul IPL, in timp ce radiofrecventa imbunatateste capacitatea de absorbtie si elimina efectele negative pe care le poate cauza energia luminii.

Aparate elight– Tipuri

Acest aparat indeparteaza parul nedorit cu un minim de durere. Totodata ofera tratamente foarte eficiente, sigure si fiabile pentru o varietate de probleme ale pielii. In comparatie cu tehnologiile mai vechi, cu acest aparat se pot trata toate zonele corpului, inclusiv cele sensibile sau intime.

Tehnologia foloseste o platforma revolutionara IPL (intense pulsed light), iar cu Optimal Pulse Technology (OPT), care elimina surplusul de energie, se faciliteaza o racire mai buna intre pulsatii.

Aparatul portabil pentru indepartarea parului este solutia ideala pentru cei cu bugete mai mici si ofera foarte multa libertate de transportare. Este la fel de bun ca si aparatele pentru inlaturarea parului PRO sau cu tehnologie TRIO, avand in plus, avantajul portabilitatii, putand fi folosit astfel la domiciliul sau la locatia clientului.

Aparatul foloseste o platforma revolutionara IPL (intense pulsed light) care ofera tratamente foarte eficace, sigure si fiabile pentru mai multe tipuri de probleme ale pielii.

OPT SHR IPL si laserul cu dioda 808nm pot emite lumina puternica, care poate ajunge la nivelul dermei si poate fi absorbita selectiv de pigmentarea tisulara si hemoglobina. De asemenea, aceasta lumina poate sparge foliculul parului si poate opri cresterea acestuia, poate stimula reglarea colagenului si poate intineri pielea.

Pe scurt, aparatul IPL are functiile de indepartare vasculara, indepartarea pigmentarii, indepartarea parului si intinerirea pielii.

Laserul Diode pentru indepartarea parului foloseste un laser special cu o raza de 808nm, 755nm si unul de 1064nm, care reuseste sa penetreze pielea pana la foliculul de par. Folosind principiul absorbtiei selective a luminii, laserul este absorbit de melanina firului de par care apoi incalzeste firul de par si folicului acestuia, ulterior distrugandu-l.

Laserul este dotat cu o tehnologie speciala de racire, pentru a raci si proteja pielea impotriva ranilor, fiind astfel un tratament sigur si confortabil, fara durere.

Bio-ice este un aparat generator de laser fabricat in Germania si care reprezinta o solutie ideala pentru a indeparta parul nedorit fara durere. Aparatul utilizeaza o singura lungime de unda a laserului, care dauneaza efectiv foliculilor de par, fara a leza pielea din jur. Tehnica in-motion pastreaza laserul in miscare constanta, asigurand o acoperire completa.

Sistemul SHR poate indeparta mai eficient parul de pe pielea inchisa la culoare dar si parul deschis la culoare. IPL Laser este o noua tehnologie de indepartare permanenta a parului, care are un succes masiv in orice salon de infrumusetare. Aparatul incalzeste dermul la o temperatura tintita treptat. Se pot trata toate zonele corpului, toate tipurile de piele si satisface cerintele tuturor clientilor.

Fotoepilarea foloseste lasere si surse de lumina necoerente si este proiectata pentru a radia cat mai mult din unitatea foliculara, avand ca tinta melanina din foliculul de par. Lungimea absorbtiei trebuie sa genereze energie suficienta pentru incalzirea si distrugerea foliculului de par, pastrand in acelasi timp intact tesutul inconjurator. Aparatul laser MGL Opera-Ice combina beneficiile a 3 lungimi de unda diferite, fiind mai eficient decat orice laser cu mono-lungime de unda.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

De ce sa achizitionezi de la noi aparate elight

Suntem atat importatori cat si producatori directi de echipamente profesionale ideale pentru salonul tau sau pentru clinica ta. Comercializam o gama larga de aparatura profesionala printre care: aparatura de epilare definitiva cu laser respective aparate elight, de scos tatuaje, de tratat acneea, de eliminat celulita, de intinerire si multe altele. Toata aparatura este de calitate si necesara pentru orice afacere de profil deoarece ajuta clientii sa isi rezolve o serie de probleme corporale.

 

Iata de ce sa cumperi de la noi aparate elight:

 

  • poti testa gratuit orice aparat elight
  • oferim training pentru utilizarea fiecarui aparat
  • avem cele mai convenabile preturi pentru aparate elight, le achizitionam direct de la comercianti
  • oferim service si garantie pentru orice aparat profesional achizitionat de la noi
  • comercializam aparatura si echipamente profesionale de ultima generatie

Te asteptam sa testezi gratuit aparate elight

Te asteptam la Medico Laser pentru a te ajuta sa alegi cele mai potrivite aparate elight pentru salonul tau. Toate aparatele sunt de calitate si profesionale, nelipsite din nici un salon de infrumusetare. Poti sa cumperi acum aparatele laser prin mai multe metode: plata integral cu discount, plata in rate bancare sau plata prin fonduri europene sau startup nation.

Poti face o programare pentru o testare gratuita sau daca doresti mai multe informatii despre aparate elight, contacteaza-ne la numerele de telefon  0726.582.944 sau scrie-ne pe mail office@aparate-epilare.ro.