Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat EMS dezvoltarea musculaturii – Fitness Bodybuilding

Aparat EMS dezvoltarea musculaturii -
Fitness Bodybuilding
Aparatele fitness EMS (electro muscle stimulation)
dau rezultate exceptionale daca sunt incorporate
in programe de formare masa musculara si tonifiere,
dar au rezultate remarcabile si in programele de recuperare.

Aparat EMS dezvoltarea musculaturii – Fitness Bodybuilding

Antrenamentele cu un aparat EMS pentru slabire si tonifiere musculara lucreaza simultan pe toate grupele musculare majore. Marele avantaj al unui Aparat EMS fitness body building este ca asigura dupa numai 20 de minute rezultatul unui antrenament de 90 de minute.

Aparat EMS profesional pentru dezvoltarea musculaturii si recuperare

Aparatele fitness EMS (electro muscle stimulation) dau rezultate exceptionale daca sunt incorporate in programe de formare masa musculara si tonifiere, dar au rezultate remarcabile si in programele de recuperare. In prezent, exista patru utilizari de baza ale aparatelor EMS profesionale folosite in antrenamentele sportive: cresterea rezistentei, recuperarea, reabilitarea, redobandirea functii motorii si refacerea masei musculare.

Aparatele cu electrostimulare musculara sunt fiabile, eficiente si devin din ce in ce mai apreciate in intreaga lume. Mii de studiouri si centre fitness sau bodybuilding sunt echipate cu aparate EMS profesionale, oferind clientilor servicii de cea mai inalta calitate. Sesiunile de exercitii sunt scurte, eficiente si oamenii sunt tot mai interesati de aceasta metoda de lucru.

 

Utilizari ale aparatului EMS pentru dezvoltarea musculaturii

Aparatul smart fitness EMS se poate folosi pentru:

 • Dezvoltarea masei musculare – vor fi lucrate si activate toate grupele principale musculare, procedeul fiind versatil si foarte eficient
 • Imbunatatirea posturii – utilizarea unui aparat EMS fitness bodybuilding contine programe speciale de antrenamente cu exercitii pentru spate, abdomen sau umeri si pot imbunatati considerabil postura
 • Tonifiaza corpul – antrenamentele de forta cu un aparat EMS profesional realizate pe tot corpul, combinate cu sesiuni cardio, ajuta considerabil la tonifierea musculaturii, arderea grasimilor si reducerea celulitei. Totodata, se imbunatateste circulatia din tesuturile musculare si conjunctive, pielea devenind mai ferma si mai tonifiata.
 • Recuperare motorie in urma unui accident – spre deosebire de antrenamente clasice cu greutati, cele realizate cu un aparat EMS profesional bodybuilding nu exercita presiune suplimentara asupra articulatiilor. De aceea, aceste sesiuni de antrenament se pot realiza dupa un accident si de catre persoane care acuza dureri articulare.
 • Armonizarea musculaturii – aparatul EMS de dezvoltare musculara ofera rezultate foarte bune in cazul dezechilibrelor musculare sau a muschilor subdezvoltati. Tintirea grupelor musculare care necesita exercitii se realizeaza usor, rezultatele fiind remarcabile.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Aparatul EMS profesional se poate folosi si pentru culturism

Aparatul cu electrostimulare musculara (EMS) este folosit in prezent pe scara larga de boxeri, practicanti ai artelor martiale si culturisti, rezultatele obtinute fiind extraordinare.

Multi antrenori sportivi moderni au inceput sa foloseasca aparatul EMS pentru cresterea masei musculare, beneficiile fiind mari:

 • Tensiunea musculara generata intr-o contractie EMS poate fi cu pana la 30% mai intensa decat o contractie musculara voluntara.
 • Se poate utiliza pentru o rutina de antrenament pentru culturism, ca metoda suplimentata de intarire a muschilor, imbunatatire a aspectului si a antrenamentului fizic.
 • Ofera ameliorarea durerilor articulare si musculare si reduce stresul care ar putea interfera cu antrenamentul sustinut.
 • Accelereaza timpul de reactie senzorio-motorie, creste tonusul si definitia musculara si imbunatateste recuperarea.
 • Elimina necesitatea utilizarii steroizilor.

Cum functioneaza un aparat EMS fitness bodybuilding

In timpul antrenamentului traditional de forta, creierul trimite impulsuri care stimuleaza contractarea anumitor muschi. Cu toate acestea, din cauza faptului ca nu toti muschii au o conexiune bine dezvoltata cu creierul, multi dintre ei nu se activeaza usor si, prin urmare, nu se dezvolta foarte bine.

Antrenamentul cu un aparat cu electrostimulare EMS activeaza toate grupele musculare majore si, de asemenea, ajuta la dezvoltarea conexiunilor nervoase legate de miscarea musculara. Astfel, prin trimiterea unor impulsuri electrice direct catre acesti nervi motorii sunt activati chiar si muschii cei mai slab conectati.

Aparatul EMS fitness si dezvoltarea masei musculare

Datorita faptului ca fibrele musculare sunt activate cu un aparat EMS de fitness intr-o ordine mai putin obisnuita, antrenamentele sunt intense inca de la inceput, creandu-se mai multe fibre musculare intr-un ritm accelerat. Masa musculara mai activa are nevoie de mai multa energie, ceea ce face ca arderea caloriilor sa fie mult mai eficienta, chiar si in repaus.

De aceea, 20 de minute de exercitii cu un aparat EMS de slabire si tonifiere musculatura profesional echivaleaza cu 90 de minute de antrenament clasic, iar doua antrenamente saptamanale sunt suficiente.

Detalii utilizare aparat EMS

Aparatul EMS pentru dezvoltarea musculaturii – garantat pentru siguranta antrenamentelor

Datorita nivelului de instruire a utlizatorilor sau trainerilor aparatelor EMS, siguranta antrenamentelor este o garantie. Acestia vor invata nu numai cum functioneaza aparatul, ci si cum sa il foloseasca eficient pentru a obtine cele mai bune rezultate, cele mai bune practici, protocoale si linii directoare.

Aparatul EMS profesional pentru bodybuilding respecta toate regulile ISO legate de managementul calitatii, oferind garantia ca indeplineste cerintele unor sesiuni de lucru de inalta calitate.

Tehnologia folosita de un aparat EMS dezvoltarea musculaturii

EMS consta in provocarea contractiilor musculare folosind impulsuri electrice. Aceste impulsuri sunt generate de un aparat si livrate pe anumite grupe musculare pentru a fi stimulate. Impulsurile determina contractarea muschilor, rezultatul fiind mai intens decat la miscarea efectiva.

Antrenamentele cu aparatul EMS bodybuilding se pot folosi pentru conditionarea si intarirea msuchilor si sunt considerate revolutionare.

Contraindicatii pentru aparat EMS fitness bodybuilding

Utilizarea aparatului EMS pentru dezvoltarea musculaturii nu este recomandata in urmatoarele situatii:

 • De catre persoanele care au montat un stimulator sau un regulator cardiac
 • De catre persoanele care sufera de silicoza
 • De catre persoane aflate sub influenta alcoolului
 • De catre persoane febrile
 • De catre persoane care sufera de boli mintale sau epilepsie
 • De catre persoane care au implanturi metalice, inclusiv cele stomatologice
 • De catre femei insarcinate
 • De catre persoane cu tumori maligne
 • De catre persoane cu hipertensiune arteriala severa, cu afectiuni cardiovasculare sau cerebrovasculare
 • De catre persoane cu insuficienta renala
 • De catre persoane cu infectii severe
 • De catre persoane cu inflamatii ale pielii sau edem
 • De catre persoane cu boli hemoragice, traume sau care sangereaza

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

Tensiune de intrare: AC220 ~ 230V 50 / 60Hz

Putere de iesire: 1500VA

Siguranta: FL5 * 20 \ 10A cu amortizor

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele