Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Modalitati de plata

Modalitati de plata pe care vi le punem la dispozitie

Discount la plata integrala

Achizitionarea unui aparat performant de epilare sau de infrumusetare este o investitie pe termen lung.

Daca ai cum sa platesti integral un astfel de aparat te ajutam prin reducerea costului. Iti putem oferi posibilitatea de a obtine discount la plata integrala.

Rate prin credit bancar

Ajutor si expertiza la intocmirea dosarului de creditare.
Va putem ajuta sa va intocmiti dosarul pe baza caruia banca va ofera creditul.

Daca doriti sa cumparati un aparat de infrumusetare sau de epilare dar nu puteti achita integral, nu este nici o problema. Va oferim o alta posibilitate de a cumpara un aparat de epilare sau de infrumusetare.

Puteti lua aparatul dorit si sub forma de rate printr-un credit bancar. Noi te putem ajuta la intocmirea dosarului pentru obtinerea unui credit in vederea achizitionarii unu aparat profesional. Nimic mai simplu!

Fonduri europene sau startup nation

Rate direct la producator

Fiind unic producator MEDICO LASER, va putem asigura o optiune extrem de avantajoasa de plata. Puteti efectua plata prin rate direct la producator pentru orice aparatura.

Oferim aparate profesionale pentru dotarea cabinetelor medicale sau a saloanelor si clinicilor estetice, cu rate avantajoase direct la producator. Puteti testa aparatele si impreuna vom stabili cea mai avantajoasa metoda de plata pentru dumneavoastra.

Contactati-ne si veniti sa descoperiti aparatele noastre profesionale. Dotati-va clinica sau cabinetul estetic si salonul de infrumusetare intr-un mod profesionist, cu materiale si aparatura de ultima generatie, la cele mai atractive preturi.

Si profitati de oportunitatea unica de a plati in rate avantajoase, direct la producator!

Doriti achizitionarea unui aparat profesional?

Atunci cand vine vorba despre achizitionarea aparatelor de epilare si de infrumusetare, MEDICO Laser este solutia potrivita. Avem posibilitatea de a va oferi gama larga de aparate profesionale cum ar fi cele de epilare, de reintinerire, de slabire, de indepartare a petelor de pe piele sau de indepartare a tatuajelor. Pe scurt, va stam la dispozitie cu orice tip de aparat pe care il puteti gasi in saloanele de infrumusetare.

Acestea aparate profesionale nu trebuie sa lipseasca din nici un salon de infrumusetare iar oricine lucreaza in domeniul infrumusetarii trebuie sa le aiba. Aparatele pot fi folosite doar in saloane dar si la locatia clientilor. La noi puteti gasi aparate in functie de orice buget, oferim accesibile ca pret dar si aparate de inalte performanta.

Daca va intereseaza achizitionarea unui aparat puteti sa apelati la oricare din modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie.

Testare inainte de cumparare

Daca doriti sa cumparati un aparat insa nu sunteti convinsi de calitatea lor, acum aveti posibilitatea sa le si testati. Stim cat inconfortabil poate fi sa cumparati un aparat de care puteti constata ca nu aveti nevoie sau nu sunteti multumiti de calitatea acestuia.

De aceea, va oferim posibilitatea de a veni la sediul nostru pentru a vedea cum functioneaza aparatele pe care le vindem. Va puteti programa rapid chiar aici.

Specialistii nostri

John Doe
CEO / Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin pulvinar nisl enim, eget dignissim felis posuere in.

Jane Doe
Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin pulvinar nisl enim, eget dignissim felis posuere in.

Jack Doe
Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin pulvinar nisl enim, eget dignissim felis posuere in.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele