Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat inlaturarea cicatricilor CO2

Aparatul CO2 pentru inlaturarea cicatricilor reprezinta
solutia cea mai buna pentru inlaturarea cicatricilor,
a semnelor de pe piele si pentru refacerea,regenerarea pielii
Aparat inlaturarea cicatricilor CO2

Aparat inlaturarea cicatricilor CO2

Cicatricile nedorite pot aparea involuntar pe corp si au un aspect estetic neplacut. Cand suntem copii, pielea noastra este perfecta, nu are pic de impuritati si este foarte catifelata, iar in timp apar efecte nedorite, asupra carora nu avem control.

Pentru a inlatura urmele lasate pe piele, de cosuri, de pistrui, de pete din nastere sau alte tipuri de urme, se foloseste o metoda cu efect invaziv minim, care asigura rezultate foarte bune si unice, pentru fiecare tip de cicatrice.

Cele mai des intalnite semne de pe piele sunt cele aparute fie in urma accidentelor, fie a interventiilor chirurgicale, fie in urma acneei.

Din pacate acestea sunt greu sau imposibil de acoperit, indiferent de cantitatea de machiaj folosita, iar efectul psihologic pe care il au asupra pacientului, poate lasa urme adanci un suflet.

Aparatul foloseste tehnologie noua, care ofera rezultate unice, se aliniaza foarte bine dorintelor pacientilor si este dovedit ca fiind foarte bun din punct de vedere al sigurantei. Aparatul, datorita calitatii lui, nu trebuie sa lipseasca din clinicile si saloanele de frumusete.

Acest aparat este minim invaziv, foarte eficient ca solutie de tratament pentru serie larga de probleme si imperfectiuni ale pielii. Printre acestea enumeram: cicatrici, semne de pe piele, piele cu probleme, semne lasate de acnee, vergeturi.

Ofera cu adevarat rezultate unice, se aliniaza dorintelor pacientilor, este dovedit ca fiind sigur. Toate aceste calitati il fac de nelipsit din clinicile si saloanele de frumusete.

Atributele produsului:

– Ofera rezultate cu adevarat unice
– Se aliniaza cu cererea pacientului
– Genereaza rentabilitatea a investitiei
– Nicio intrerupere a pacientului
– Sigur si dovedit cu ultrasunete

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente Acest aparat ofera solutii complete
si minim invazive pentru:

- Vergeturi
- Cicatrici si urme de acnee
- Riduri
- Conturarea fetei
- Reintinerire vaginala

Tratamente

Acest aparat ofera solutii complete si minim invazive pentru:

– Vergeturi
– Cicatrici si urme de acnee
– Riduri
– Conturarea fetei
– Reintinerire vaginala

Tehnologie Utilizata

Scanare rapida si uniforma

Scanerul este importat din Germania. Scanarea este precisa, uniforma si rapida.

Ambalare separata

Cadrul metalic si tuburile sunt ambalate separat, deci este in siguranta in timpul transportului.

Cut & Coagulate cu control perfect

Laserul CO2 este bine cunoscut pentru beneficiile sale versatilitate si de siguranta in aplicatiile estetice medicale datorita adancimii limitate de penetrare si efectului termic lateral.

Folosind aceste beneficii pentru tratarea zonelor delicate, aparatul combina taierea si coagularea intr-o singura setare. Cele doua moduri functioneaza sinergic, permitand medicilor sa efectueze ambele actiuni fara a fi nevoie sa comute accesorii in timpul procedurilor.

In modul “taiat” (ablatie), pulsul emite o putere de varf ridicata, provocand ablatia imediata a tesutului pana la jonctiunea epidermica-derma. In modul “coagulatie” (termica), pulsul emite puteri modeste, conducand caldura dincolo de jonctiunea epidermica-derma, cauzand slabirea vaselor de sange si a tesuturilor.

Acest impuls de actiune dubla permite medicilor sa obtina rezultate optime, cu o perioada de tratament mai rapida, sangerare minima si timp de intrerupere a pacientului redus.

Interfata inteligenta si usor de utilizat

Aparatul este proiectat cu functii inteligente, usor de utilizat si capabilitati rapide de setare. Un ecran LCD tactil ofera instructiuni pas cu pas de operare si indica accesoriile corecte si modelele de scanare pentru fiecare obiectiv de tratament. Sistemul optimizeaza procedurile prin oferirea unor parametri prestabiliti si a parametrilor de livrare a laserului si permite utilizatorilor sa configureze parametrii personalizati si modelele de leziuni (ablative vs. ablative fractionare) pentru indicatii specifice. De asemenea, aceste setari pot fi salvate pentru procedurile viitoare.

Piese Componente

Capul modului fractional

Energia laserului este livrata tesutului tinta printr-o lentila holografica care pixuleaza fasciculul la fascicule sau pixeli microscopici intr-o varietate de modele de ablatie.

Capul Modului Ablativ

In modul “taiat” (ablatie), pulsul emite o putere de varf ridicata, provocand ablatia imediata a tesutului pana la jonctiunea epidermica-derma.

Capul tratamentului vaginal

Acest cap este pentru tratament de strangere/intinerire vaginala.

Training si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

Lungime de unda: 10600nm

Aparat laser: Sigilat de un dispozitiv laser simulat de curentul direct

Calitate optima a fasciculului: TEM00

Putere de iesire: 30 w

Marimea spotului: 0,02 – 0,05 mm2

Directionarea fasciculului: laser semiconductor rosu

Dispozitiv de transport de fascicul: brat articulat cu 7 elemente si echilibrul greutatii

Mod de lucru: Operare continua

Mod de iesire: Continuu, puls unic, puls interval si super puls

Domeniu de scanare: max 20×20 mm

Grafica scanarii: cerc, triunghi, patrat, dreptunghi, hexagon, elipsa, linie

Mod de scanare: Aleator, normal, scanare midsplit

Viteza de scanare: mai mare de 10m/s

Energie: 1-30W

Latimea pulsului: 0,1-5 ms

Distanta: 0,1 – 2,6 mm

Putere de intrare: 450 VA

Sistem de racire: Apa si aer circulat

Temperatura mediului: 5-40 de grade celsius

Umiditate relative: mai putin de 80%

Putere: 220V, 50 Hz

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele