Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Medico-Ice Diode Laser cu 3 lungimi de unda

Aparat epilare definitiva cu 3 lungimi de unda

Golden Standard pentru tratamente de indepartarea parului
cu tehnologii Laser: 755nm, 808nm & 1064nm
intr-un singur aparat inovativ
Medico-Ice Diode Laser cu 3 lungimi de unda
Slide

Medico-Ice Diode Laser cu 3 lungimi de unda – aparat epilare definitiva

Aparat de epilare definitiva profesional Medico-Ice Diode Laser cu o tehnologie inovatoare si 3 lungimi de unda incluse in acelasi aparat.

Din ce in ce mai multi oameni doresc sa elimine permanent parul nedorit de pe corp. Isi doresc un tratament care este eficient, rapid si confortabil. Pentru a raspunde acestor nevoi, MEDICO LASER, lider de piata in industria laser, a dezvoltat aparatul MEDICO-ICE DIODE LASER. MEDICO-ICE DIODE LASER ofera avantajele sinergice ale celor 3 lungimi de unda cele mai eficiente pentru indepartarea parului, fiecare vizand diferite structuri din foliculul de par.

Caracteristicile unice ale Medico-Ice Diode Laser va permite sa oferiti pacientilor:

 • Timp scurt pentru tratament
 • Confort maxim in timpul tratamentului
 • Rezultate optime
 • Tratamente personalizate in functie de tipul de piele (I-VI) & culoarea parului si texturi ajustabile

Pentru a va oferi un tratament optim, aparatul Medico-Ice Diode Laser vine cu:

 • Standard Aur 808nm diode laser,755nm alexandrit laser,1064nm yag laser
 • Tehnologie inovatoare
 • Semi-conductor racire construit in America – pana la 20Hz repetitie
 • Laser ımportat din America (optional Germania)
 • Pompa de apa importata din Italia
 • Aparat cu aprobare TUV GERMANIA
 • Sursa de putere laser aprobata TUV GERMANIA
 • Software intuitiv cu parametrii prestabiliti si mod profesional

Varianta 2000w

Pret: 10.500 euro

Varianta 2500w

Pret: 12.000 euro

Varianta 3000w

Pret: 17.000 euro

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Beneficii

Asadar, puteti oferi un serviciu premium si puteti oferi o experienta unica pacientilor. Iata principalele beneficii ale aparaturii:

 • Beneficiul de a recupera rapid investitia
 • Sporeste satisfactia clientului
 • Construieste prestigiul clinicii
 • Nu este necesar anestezic local
 • Reduceti timpul de tratament cu pana la 45%
 • Diversificati practica
 • Cresteti profiturile

MEDICO-ICE ofera invoatorul maner dublu de racire patentat pentru confort si eficienta. Lungimi de unda: 755nm, 808nm & 1064nm intr-o singura piesa inovatoare de mana.

Tehnologie

Generator Premium – American Laser

Alexandrite 755nm: recomandat pentru tratarea pielii deschise la culoare (tipuri fotofone I-III) cu par fin. Indicat pentru indepartarea parului ramas din ultima sedinta. Cu o mai mare penetrare superficiala, lungimea de unda de 755nm este vizata de infundarea foliculului de par si este deosebit de eficienta pentru parul inglobat superficial in zone precum sprancenele si buza superioara.

Diode 808nm: recomandat pentru tratarea tuturor tipurilor de piele, in special a pacientilor cu o densitate mare de par si aflati in primele sesiuni. Capacitatile sale profunde de penetrare tintesc foliculului de par, in timp ce penetrarea moderata a adancimii tesuturilor il fac ideal pentru tratarea bratelor, picioarelor, obrajilor si barbiei.

Yag 1064nm: indicat pentru tratarea pielii intunecate (III-IV, V si VI). 1064nm ofera cea mai profunda penetrare a foliculului de par, permitandu-i sa vizeze si tratarea parului inglobat profund in zone cum ar fi scalpul, bratele si zona pubiana.

Lungimi de unda combinata: echilibrul perfect pentru tratarea tuturor tipurilor de piele (I-VI), are eficienta de absorbtie a lungimii de unda de 808nm, puterea energiei de 755nm si siguranta lungimii de unda de 1064nm. Excelent pentru a ajunge la orice adancime a parului si pentru toate tipuri de piele.

Maner de racire: Inainte si dupa tratament, se poate aplica manerul patentant de racire. Temperatura poate fi ajustata din maner. Acesta va poate aduce o noua experienta de indepartare a parului, usurand durerea, sporind efectul.

 • Brevet exclusiv
 • Pregatirea pielii garantata
 • Netezirea pielii garantata
 • Laser si tehnologie de racire patentata

De ce sa alegi aparatul Medico-Ice Diode Laser

Tratament practic fara durere cu viteza maxima de 20Hz

808nm,755nm,1064nm laser adopta energia uniforma care penetreaza constant in adancimea dermului si coaguleaza foliculul de par cu maxim 10 impulsuri intr-o secunda. Modul rapid este special conceput pentru a coagula foliculii de par la un punct de deteriorare corespunzator, ajustat treptat, cu fluenta scazuta, pentru a asigura un tratament nedureros si rapid.

Meniu de navigare UI, Prietenos si usor

Propunerea de tratamente prestabilite conduc la o navigare mai usoara. Prin multi ani de studiu clinic si diversificate propuneri de tratament, au fost concretízate in functie de diferenta tipului de piele si a zonei un set de tehnologii unice. In plus, operatorul poate sa stabileasca liber parametrii de tratament in functie de cerintele individuale ale pacientului.

Rezultat Clinic

Rezultatul Clinic dovedeste ca peste 95% din pacienti au raportat o eliminare a parului cu un grad de peste 80% dupa 3-5 sesiuni de tratament. Dupa 1 sau 2 sesiuni, toate cazurile au raportat o eliminare a parului de peste 30-50%. Densitatea medie a energiei aplicata in majoritatea cazurilor clinice este de numai 2j / cm2 pana la 8j / cm2 si cu ajutorul pulsului, cantitatea energiei poate fi reglată suficient pentru a evita riscurile potentiale.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Inregistreaza-te in formularul de mai jos!
Programeaza-te pentru o vizita Demonstrativa si Gratuita la Clinica Elegance

Iti vom arata tot ce te intereseaza legat de aparatele noastre, serviciile conexe oferite si preturi