Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat Laser Terapi indepartare varice 980 nm 5+1

Aparat Laser Terapi indepartare varice 980 nm 5+1 Aparat Laser Terapi indepartare varice
980 nm 5+1
Aparatul Laser Terapi este un aparat necesar oricarui
salon sau clinica de infrumusetare care doreste sa ofere
clientilor sai servicii diversificate si de calitate.

Aparat Laser Terapi indepartare varice 980 nm 5+1

Acesta este un dispozitiv cu laser dioda 980 nm 5+1 alcatuit din mai multe componente care ajuta in tratarea mai multor afectiuni precum indepartarea varicelor sau a ciupercilor unghiilor. De asemenea, se poate utiliza la tratamente pentru intinerirea pielii.

Cum se poate folosi mai exact aparatul Laser Terapi:

  • Indepartare vasculara
  • Indepartare ciuperca unghiilor
  • Fizioterapie
  • Intinerirea pielii si terapie antiinflamatorie
  • Indepartarea eczemelor si a herpesurilor
  • Ameliorare dismenoree

Detine functia suplimentara de aparat cu comprese de gheata – pentru a reduce temperatura tesuturilor locale din organism si sensibilitatea tesuturilor la durere

Descrierea tratamentelor pe care le poti aplica cu aparatul Laser Terapi

Aparatul Laser Terapi este dotat cu un laser cu dioda de 980 nm si se bazeaza pe o tehnologie 5+1 utila pentru o gama variata de tratamente. Acest dispozitiv foloseste un lase cuplat cu fibre semiconductoare pentru a putea realiza tratamente de indepartare vasculara sau a ciupercii unghiilor, pentru intinerirea pielii, pentru tratare eczeme si herpes, boli de piele si suplimentar foloseste comprese cu gheata.

Indepartare vasculara

Acest tip de laser 980 nm este optim pentru absorbtia porfirinelor celulelor vasculare. Din cauza laserului cu energie inalta, are loc solidificarea si intr-un final disiparea acestora. Focalizarea pe un diametru de 0,2 – 0,5 mm permite ca energia sa fie mai concentrata si sa ajunga la tesutul tinta, fara a afecta zona sanatoasa din jur.

In perioada tratamentului se poate chiar stimula cresterea de colagen dermic, ceea ce va face ca pielea sa fie mai rezistenta si mai elastica.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Indepartarea ciupercii unghiilor

Folosirea laserului pentru tratarea ciupercii unghiilor este o terapie noua si nedureroasa, foarte eficienta. Principiul laserului iradiaza afectiunea pentru a distruge ciuperca fara a afecta tesutul sanatos din jur.

Acest tip de tratament nu are efecte secundare si este potrivit pentru tratarea onicomicozei.

Intinerirea pielii

Tratamentul oferit de acest dispozitiv pentru intinerirea pielii este ideal pentru cei care isi doresc un ten mai sanatos si cu un aspect neted.

Laserul patrunde in piele aproximativ 5 mm si ajunge direct la derma, unde actioneaza direct asupra celulelor de colagen.

Herpes si eczeme

Aparatul Terapi cu lungimea de unda 980 nm are capacitatea de a putea trata atat eczemele cat si herpesul. Energia fasciculului de laser care este generat de acest aparat este direct absorbita de tesut si astfel se imbunatateste imunitatea care are un rol important in ameliorarea inflamatiilor care insotesc acest tip de boli de piele.

Datorita faptului ca vasele de sange devin mai permeabile si se amelioreaza circulatia, celulele vor avea mai multa energie si isi vor imbunatati si recupera functiile.

Fizioterapie

Laserul 980 nm din acest aparat ajuta la imbunatatirea permeabilitatii capilare si creste eficienta in repararea si regenerarea celulelor. Acest lucru duce la accelerarea repararii tesuturilor si a vindecarii lor, efect benefic si in tratamentele de fizioterapie.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Specificatii tehnice

Iesire: Cuplare fibra optica

Lungime de unda laser: 980 nm

Iesire putere: 1-30 W (opțiuni)

Durata impuls: 15 ms—100 ms

Frecventa: 1-30 Hz

Mod: Mod impuls, mod continuu

Mod functionare: Ecran tactil

Limbă: Engleza, rusa, spaniola, italiana, portugheza

Fascicul de tintire: 650 nm

Greutate neta/bruta: 5 KG/10 KG

Intrare: AC:100-240 V、50/60 Hz

Lungime fibra: 2 m

Interfata de operare: 18 cm

Racire: Răcire aer

Dimensiuni dispozitiv: 350 mm*290 mm*(185-345) mm

Dimensiuni carcasa transport: 460 mm*440 mm*270 mm

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Inregistreaza-te in formularul de mai jos!
Programeaza-te pentru o vizita Demonstrativa si Gratuita la Clinica Elegance

Iti vom arata tot ce te intereseaza legat de aparatele noastre, serviciile conexe oferite si preturi