Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat slabire

Este un aparat cu ultrasunete, care targeteaza grasimea.

Ajuta la topirea grasimilor si, implicit, la slabire.

Acest aparat poate conferi niste rezultate foarte bune,
ajutand la eliminarea a cca 2.5 cm diametru.
Aparat slabire

Ajuta pacientii sa scada in greutate, in diametru si sa obtina un corp mai suplu.

Este ideal pentru persoanele care nu reusesc sa slabeasca prin dieta si au nevoie de ajutor in plus pentru a ajunge la silueta pe care si-o doresc.

Aparatul este destinat persoanelor care sunt aproape de silueta ideala, insa mai au nevoie de putin ajutor pentru a-si redobandi formele.

Atributele produsului:

  • Contururi personalizate, eficiente, personalizate
  • Rezultate reale – un pacient la un moment dat
  • Non-chirurgical, neinvaziv
  • Sigur si eficient pentru toti

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente Celulita
Intinerirea pielii
Conturarea corporala

Tehnologie Utilizata

1 Tratament, o Ora, o Marime mai mica

Aparatul creeaza o crestere a temperaturii de peste 56 grade celsius, distrugand in mod eficient tesutul adipos vizat, fara a afecta tesutul din afara zonei focale intentionate. Macrofagele sunt atrase de tesutul adipos tratat, inghitind lipidele libere si resturile celulare. Celulele distruse sunt procesate natural de catre organism si excretate treptat in decurs de 8 – 12 saptamani.

Tehnologia HIFU

Alte tehnologii non-invazive de reducere a grasimilor, cum ar fi frecventa radio, au o penetrare limitata in tesutul adipos subcutanat deoarece energia este absorbita in apropierea suprafetei pielii, oferind astfel numai rezultate temporare. Pe de alta parte, energia cu ultrasunete poate fi utilizata pentru a patrunde prin straturile de piele si in tesutul aderent, fara a afecta pielea sau tesuturile din jur.

Alte tehnologii de conturare a corpului cu ultrasunete folosesc frecvent energie cu intensitate scazuta, cu frecventa redusa sau nefocus, care poate necesita mai multe tratamente si poate duce la rezultate imprevizibile. Sistemul de fata foloseste energie ultrasonica cu intensitate ridicata pentru a distruge neinvaziv grasimea tinta subcutanata si pentru a furniza rezultate uniforme si previzibile dupa un singur tratament de o ora.

Conturarea personalizata

Pacientii vin in toate formele si dimensiunile, la fel si grasimea lor. Alte dispozitive non-invazive pentru conturul corpului pot fi limitate in capacitatea lor de a trata anumite zone de grasime si pot necesita mai multe ore si / sau mai multe sesiuni de tratament pentru a aborda in mod adecvat zonele problematice.

Sistemul acesta este foarte versatil, permitand controlul exact asupra modului si locului unde se livreaza energia, pentru un tratament cu adevarat personalizat intr-o singura sesiune de o ora.

Piese de mana

0,8 cm adancime pentru maini, picioare si coapse.

1,3 cm profunzime pentru abdomen, coapse si fese.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

Tehnologie: HIFU

Putere: 200 W

Adancime: 0,8/1,3 cm

Frecventa: 230 Khz +- 20 Khz

Voltaj: AC 110-240V, 50/60 Hz

Ecran LCD touch screen: 10,4 inci

Dimensiuni: 46 x 35 x 100 cm

Greutate: 30 kg

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele