Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

aparat-terapie-socuri

Echipamentul de terapie cu socuri,
bazat pe terapia ESWT, este destinat
tratamentelor de ajutor impotriva durerii.
Aparat Terapie Socuri

Aparat Terapie Socuri

Echipamentul de terapie cu socuri, bazat pe terapia ESWT, este destinat tratamentelor de ajutor impotriva durerii.

Este o metoda noninvaziva si nonchirurgicala, rapida, pentru tratarea leziunilor ortopedice rezistente sau fara rezultate, precum si a inflamatiilor cronice, reducerea durerii si cresterea dramatica a nivelului functional.

In fizica, undele radiale de soc sunt descrise in termenul valurilor de presiune radiala.

Sistemul extracorporeal de terapie cu valuri soc (ESWT) este solutia finala pentru indicatiile ortopedice cronice.

Aparatul cu terapie socuri a fost dezvoltat dupa o vasta experienta teoretica si practica in domeniul terapiei cu unda de soc, ca fiind una dintre capodoperele sale si totodata cel mai important dispozitiv din domeniul ortopedic.  Atunci cand alte terapii, precum fizioterapia conventionala sau corticosteroizii nu dau rezultate, acest aparat ofera rezultate extrem de eficiente.

Caracteristici si Avantaje

 

 • Terapie cu unde soc extracorporeale BS-SWT5000
 • Rezultate eficiente
 • Tratamente de ajutor pentru durere
 • Generatie de aparate 3D
 • Reabilitare si mobilitate ridicata
 • Patrundere profunda
 • Rezultate excelente la tratament
 • Tratament prestabilit
 • Manevrare usoara
 • Usor de intretinut
 • Durata lunga de viata
 • Reduce durerea la fizioterapie
 • Util in tratamentul sportiv si tratamentul de reabilitare
 • Estetica – reducerea celulitei, eliminarea cicatricilor
 • In tratarea disfunctiei erectile si boala Peyronie.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente Reduce durerea la fizioterapie
Reducerea celulitei
Tratarea disfunctiei erectile

Rezultate si Efecte

Efectele undelor de soc apar pe mai multe niveluri:

 1. Modificarea nivelului celulei – stimulul de soc influenteaza  mediul chimic al tesuturilor la nivel celular. Acest lucru cauzeaza modificari ale radicalilor liberi, care stimuleaza eliberarea substantelor ce ajuta la prevenirea durerii si inflamatiei.
 2. Schimbarea fluxului sanguin. Fluxul sanguin normal este esential in procesul de vindecare iar undele de soc creeaza un efect de revascularizare. Acest tip de stimul redirectioneaza fluxul sanguin nou in zona afectata, care imbunatateste vindecarea si regenerarea tesuturilor moi.
 3. Reducerea tonusului muscular. Tratamentul cu Shockwave reduce activitatea de contractare a muschilor, afectiunilor cronice. Acest lucru scade in mod efficient tonusul muscular si spasmele si are multiple beneficii in eliminarea punctelor de declansare.
 4. Reducerea durerii. Impulsurile Shockwave afecteaza direct fibrele nervoase care transmit semnale dureroase creierului uman. Prin Mecanismul de Control, undele soc influenteaza interneuronii din fibrele A-β care impiedica transmiterea durerii.

Specificatii tehnice:

Energie de la 2 Bar la 5 Bar reglabila

Frecventa de la 1 Hz la 22 Hz reglabila

Transmitatoare – 6

Greutate – 18,5 kg / 41 lb

Diplome si Training

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele