Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat Medico-Ice Laser cu 3 lungimi de unda

Aparat Medico-Ice Laser cu 3 lungimi de unda Aparat Medico-Ice Laser cu
3 lungimi de unda
- Aparat inovativ pentru epilare definitiva
- Maner pentru racire ce ofera un confort sporit
- Dispune de 3 lungi de unda: 755nm, 808nm si 1064nm
- Indeparteaza parul eficient, fara durere

Aparatul de epilare definitiva Medico-Ice Laser are incorporate 3 lungimi de unda, fiind special conceput pentru a indeparta parul intr-un mod rapid si eficient. Este un aparat profesional pentru clinici si saloane de infrumusetare, ideal pentru epilarea definitiva, care vizeaza diferite structuri ale foliculelor de par.

Modul de functionare a aparatului Medico-Ice Laser cu 3 lungimi de unda

Aparatul Medico-Ice Laser are o capacitate eficienta de epilare definitiva cu ajutorul lungimilor de unda incorporate in tehnologia sa. Modul de functionare este descris astfel:

  • Principiul de functionarea al aparatului Medico-Ice Laser consta in absorbtia selectiva a luminii, a laserului, de catre melanina firului de par. Ulterior, firul de par si foliculul sunt incalzite, fiind distruse.
  • Tehnologia folosita pentru acest aparat de epilare definitiva Medico-Ice Laser implica utilizarea a 3 lungi de unda: 755nm, 808nm si 1064nm. Acestea sunt de ultima generatia si au capacitatea de a penetra stratul de piele pana la foliculele de par.
  • Aparatul Medico-Ice Laser este ideal pentru a fi folosit in saloanele de infrumusetare, oferind clientilor un echipament profesional de epilare cu rezultate garantate pentru o epilare definitiva corecta si eficienta.
  • Tehnologia de racire incorporata in aparatul Medico-Ice Laser protejeaza pielea de arsuri, tratamentul de epilare devenind confortabil, sigur si fara durere.

Vrei sa Vezi acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita completand formularul de mai jos. Vei putea vedea in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

De ce sa alegi aparatul Medico-Ice Laser cu 3 lungimi de unda pentru afacerea ta?

Acest aparat pentru epilare definitiva este alegerea ideala pentru orice salon de infrumusetare care doreste sa ofere servicii de epilare definitiva confortabila clientilor sai. Acest aparat inovativ asigura o modalitate sigura de indepartare a parului, datorita combinarii nivelului de penetrare si de absorbtie a celor 3 lungimi de unda disponibile.

Detalii despre tehnologia aparatului Medico-Ice Laser cu 3 lungimi de unda

Aparatul de epilare definitiva Medico-Ice Laser foloseste un generator de laser de calitate superioara importat din SUA care asigura rezultate remarcabile. Acest generator de laser are o durata de viata de 50.000.000 de pulsuri si cantareste doar 550 grame.

Aparatul Medico-Ice Laser cu 3 lungimi de unda se poate utiliza pentru orice tip de ten, chiar si pentru pielea bronzata. Totodata, manerul dublu de racire foloseste un semiconductor din Italia si o pompa de apa cu un flux constant, pentru o epilare definitiva confortabila.

Vrei sa Vezi acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita completand formularul de mai jos. Vei putea vedea in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Ce beneficii ofera cele 3 lungimi de unda in epilarea definitiva cu aparatul Medico-Ice Laser

Aparatul Medico-Ice Laser este dotat cu o tehnologie inovativa cu 3 lungimi de unda, fiecare din acestea avand o eficienta optima pentru tratamente confortabile si potrivite pentru orice tip de piele si de par.

Lungimea de unda 755nm Alexandrite – folosita pentru o gama larga de culori si tipuri de par. Aceasta lungime de unda are capacitatea de a absorbi energia mai puternic, fiind ideala pentru o gama variata de tipuri si culori de par. Se recomanda in special pentru parul subtire si deschis la culoare.

Lungimea de unda 808m – penetreaza profund foliculii de par, avand o putere medie crescuta si o rata mare de repetare. Dimensiunea spotului este generoasa, pentru a oferi un tratament rapid.

Lungimea de unda 1064nm Yag – ofera tratamente de epilare definitiva in special pentru tipurile de ten intunecate, asigurand totodata cea mai adanca penetrare pentru foliculii pilosi. Tinteste cu succes papila si bulbul si trateaza parul din diferite zone precum cea pubiana, de la subrat sau scalp.

Specificatii pentru aparatul de epilare definitiva Medico-Ice Laser cu 3 lungimi de unda

Undă laser
755nm, 808nm, 1064nm
Mărimea ecranului
12.1 Inch touch screen
Putere laser
1800W, 2400W, 3000W optional la alegere
Putere aparat
4000W
Durata de viață
50 de milioane de focuri
Energie
1-90j/cm2
Durata pulsului
10-400ms
Frecvență
1-20Hz
Număr manipuli
1
Greutate manipul
550 g aproximativ
Temperatură manipul
-15℃ / 5℃
Dimensiunea spotului
15*18mm, 15*30mm
Răcire
Răcire pe aer, Răcire pe apă, Semiconductor, safir in contact cu pielea
Voltaj
AC220V/110V 50HZ/60HZ
Culoare
Alb sau alte variante optional

Mărime
110*57*50cm
Dimensiune si kg pachet 120*68*60cm Greutate 98 Kg Pachet

Energie
1-90j/cm2
Durata pulsului
10-400ms
Frecvență
1-20Hz
Număr manipuli
1
Greutate manipul
550 g aproximativ
Temperatură manipul
-15℃ / 5℃
Dimensiunea spotului
15*18mm, 15*30mm
Răcire
Răcire pe aer, Răcire pe apă, Semiconductor, safir in contact cu pielea
Voltaj
AC220V/110V 50HZ/60HZ
Culoare
Alb sau alte variante optional

Mărime
110*57*50cm
Dimensiune si kg pachet 120*68*60cm Greutate 98 Kg Pachet

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Inregistreaza-te in formularul de mai jos!
Programeaza-te pentru o vizita Demonstrativa si Gratuita la Clinica Elegance

Iti vom arata tot ce te intereseaza legat de aparatele noastre, serviciile conexe oferite si preturi