Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728.536.849 | WhatsApp: 0728 536 849

Demonstratie aparate

Vrei sa vezi aparatele noastre si sa le testezi?

  • Vrei sa vezi cum functioneaza aparatele oferite de noi?

  • Vrei sa vorbesti direct cu medicii sau tehnicienii care le opereaza?

  • Vrei mai multe informatii despre costul consumabilelor, mentenanta, garantie sau alte aspecte tehnice?

  • Nu esti convins de calitatea lor? Vino sa le testezi!

Alt Text

Te asteptam la sediul nostru pentru o demonstratie gratuita

Iti punem la dispozitie cele mai noi aparate de epilare pentru o testare gratuita. Beneficiezi de o demonstratie gratuita a functionarii aparatelor pentru a vedea daca doresti sa incerci si tu aparatura noastra si sa achizitionezi aparatele de epilare pe care ti le punem la dispozitie.

Nu esti convins de calitatea aparaturii sau a serviciilor noastre? Nimic mai simplu! Vino acum la clinica noastra si testeaza gratuit orice aparat. Programeaza o vizita prin completarea datelor din formularul pus la dispozitia ta in josul acestei pagini, iar specialistii nostri se vor ocupa de cererea ta in cel mai scurt timp!

Producator si importantor unic – afla mai multe despre noi

UNIC PRODUCATOR SI IMPORTATOR APARATE MEDICO LASER

Suntem unic importator de aparatura MEDICO LASER pentru dotarea tehnologica a saloanelor de infrumusetare.

Producem si importam o gama vasta de aparate profesionale pentru saloane estetice si medicale. De asemenea, oferim mentenanta si suport pentru fiecare aparat si fiind unic importator si producator pentru gama MEDICO LASER putem oferi aparatura la pret extrem de competitiv.

Doriti sa va dotati salonul estetic sau clinica medicala cu aparatura de ultima generatie, conform standardelor de calitate? Va putem ajuta cu o oferta personalizata de pret pentru orice produs din gama MEDICO LASER.

Oferim aparatura profesionala – dotari tehnice de ultima ora pentru saloanele de infrumusetare.

GARANTIE EXTINSA LA PRODUSELE MEDICO LASER

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie, de mentenanta tehnica de specialitate si suport tehnic. Iar in cazul unor produse, se acorda garantie extinsa de 5 ani – contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Va doriti o gama profesionala de aparatura pentru salonul cosmetic sau pentru clinica estetica? Avem o gama vasta de produse, cu garantie extinsa, pana la 5 ani, ce pot fi testate chiar in cadrul sediului nostru.

Vrei sa vezi cum functioneaza un aparat sau ce facilitati poate oferi acesta clientilor salonului tau? Te invitam sa descoperi gama de produse unice pe piata MEDICO LASER, sa le testezi si sa te bucuri de garantie extinsa la produsele noastre.

PLATA SE POATE EFECTUA IN RATE DIRECT LA PRODUCATOR

Fiind unic producator MEDICO LASER, va putem asigura o optiune extrem de avantajoasa de plata. Puteti efectua plata prin rate direct la producator pentru orice aparatura.

Oferim aparate profesionale pentru dotarea cabinetelor medicale sau a saloanelor si clinicilor estetice, cu rate avantajoase direct la producator. Puteti testa aparatele si impreuna vom stabili cea mai avantajoasa metoda de plata pentru dumneavoastra.

Contactati-ne si veniti sa descoperiti aparatele noastre profesionale. Dotati-va clinica sau cabinetul estetic si salonul de infrumusetare intr-un mod profesionist, cu materiale si aparatura de ultima generatie, la cele mai atractive preturi.

Si profitati de oportunitatea unica de a plati in rate avantajoase, direct la producator!

Afla direct de la specialisti toate detaliile necesare despre aceste aparate de epilare!

Programeaza-ti o vizita la Clinica Elegance si discuta direct cu medicii si specialistii care opereaza aparatura noastra pentru a afla mai multe detalii tehnice despre aparate de epilare profesionale. Vrei sa stii cat costa mentenanta acestora sau consumabilele sau pur si simplu te intereseaza mai multe informatii de natura tehnica? Intreaba direct un specialist!

Completeaza formularul de mai jos si inscrie-te pentru o vizita programata la Clinica Elegance. Vei avea ocazia sa testezi ultimele aparate de epilare din dotarea clinicii, dar vei putea afla si mai multe detalii despre preturile, serviciile si ofertele noastre. Poti afla mai multe si folosindu-te de informatiile din zona de Contact pentru a ne scrie sau ne poti vizita direct la clinica. Adresa noastra este: Bld. I.C. Bratianu, Nr. 34, Et. 3, Ap. 10, Unirii, Sector 3, Bucuresti.  Te asteptam cu drag!

Inregistreaza-te in formularul de mai jos!
Programeaza-te pentru o vizita Demonstrativa si Gratuita la Clinica Elegance

Iti vom arata tot ce te intereseaza legat de aparatele noastre, serviciile conexe oferite si preturi

Adresa noastra este in:

Bulevardul I.C. Bratianu, Nr 34, Etaj 3, Ap 10, Unirii, Sector 3, Bucuresti

La kilometrul zero al Bucurestiului, peste Drum de piata Sfandul Gheorghe, chiar la intrarea pe strada Lipscani