Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat Medico Laser Hercule

Laser foarte puternic
Piesa de mana este usoara
Tehnologie avansata de catifelare a pielii
Sistem laser foarte eficienta
Aparat Medico Laser
Hercule

Aparat Medico Laser Hercule – Una dintre cele mai eficiente tehnologii de epilare cu laser

Vrei sa oferi clientilor tai o experienta unica la salon? Doteaza-ti clinica sau salonul cu aparatul de epilare definitiva cu Medico Laser Hercule. Echipat cu un cap laser foarte puternic, acest aparat reprezinta una dintre cele mai avansate tehnologii pentru epilarea cu laser.

Beneficiile aparatului Medico Laser Hercule pentru epilare cu laser

  • laser foarte puternic ce elimina extrem de rapid firele de par nedorite
  • piesa de mana este usoara, avand manevrabilitate mai mare
  • sistem laser foarte eficient, care garanteaza epilarea nedureroasa si non invaziva
  • tehnologie avansata de catifelare a pielii dupa tratament
  • sistem patentat de racire de doua ori mai puternic decat la aparatele standard

Aparatul Medico Laser Hercule este un aparat de epilare cu laser realizat pe baza tehnologiei in motion. Aceasta este o descoperire care a revolutionat domeniul estetic. Aparatele Medico Laser Hercule sunt mult mai eficiente decat cele clasice cu dioda, fiind ultima generatie de aparatura pentru epilare pe care o poti avea acum in clinica ta.

Tehnologie si standard de calitate impecabil si pret accesibil. 

Aparatul Medico Laser Hercule reprezinta un nou standard profesional in serviciile de epiare cu laser. Cu ajutorul tehnologiei in motion aduce rezultate de doua ori mai repede, iar prin sistemul de racire de doua ori mai puternic, epilarea cu laser devine total confortabila si nedureroasa.

Medico Laser Hercule poate fi folosit pe toate tipurile de piele, chiar si pe pielea bronzata si pe tenul inchis la culoare. Acesta este dotat cu un cap laser extrem de performant care reduce la jumatate impulsurile de lumina trimise catre piele, dubland totusi eficienta tratamentului.

Toti clientii tai vor primi un tratament confortabil, placut si rezultate garantate, durabile in timp. Aparatul de epilare cu laser Medico Laser Hercule asigura o epilare permanenta a parului si poate fi utilizat pentru toate tipurile de piele, toate tipurile de par, indiferent de sezon.

Asadar, poti oferi clientilor tai un nou serviciu profesional. O abordare noua si calitativa pentru epilarea cu laser. Pe baza unei tehnologii de ultima ora, Medico Laser Hercule te va ajuta sa duci serviciile tale la urmatorul nivel, oferind clientilor eficienta si calitate.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tehnologie

Cum functioneaza aparatul?

Medico Laser Hercule foloseste un cap laser puternic cu o lungime de unda de 808 nm, extrem de puternice. Acestea se concentreaza pe zona tratata, fiind foarte eficiente.  In timpul tratamentului, lumina este absorbita de melanina, atacand astfel folicului de par, distrugand astfel celulele de regenerare a parului.

In plus, tehnologia “in motion” reda aparatului o putere suplimentara care ramane constanta pe durata tratamentului, facandu-l sa dea rezultate mult mai rapid. De asemenea, densitatea energetica a aparatului este mai eficienta, datorita acestei tehnologii.

Cu ajutorul componentelor de ultima generatie, dar si prin sistemul de racire cu apa + aer, Medico Laser Hercule poate oferi rezultate uimitoare, fara niciun disconfort. Rezultatele unei astfel de proceduri de epilare cu laser se vad dupa prima sedinta.

Ce este cu adevarat special la acest aparat este frecventa de 10 impulsuri pe secunda, care depaseste orice aparat standard cu laser conventional. Acesta ofera rezultate mult mai rapide si stimuleaza refacerea colagenului, pentru o piele cat mai catifelata si frumoasa.

Iata de ce aleg clientii saloane care au in dotare acest aparat:

  • Rezultate rapide si nedureroase
  • Eficienta garantata pentru procesele de epilare definitiva
  • Rezultate durabile
  • Imbunatatiri asupra pielii: lasa pielea catifelata si elimina petele de pigmentare
  • Ba chiar s-a demonstrat ca prin sistemele de ingrijire a pielii, aparatul Medico Laser Hercule poate imbunatati si metabolismul, eliminand toxinele

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

LASER: tip dioda – tehnologie avansata “in motion”

Lungime de unda: 808 nm

Dimensiunea suprafetei de lucru 10 x 10 mm

PUTERE: 3000W

TENSIUNE: 220V / 50Hz

Energie reglabilă: 2 – 100 J / cm2

FRECVENTA: 1 -10Hz

Durata de impuls reglablia: 2 – 125 ms

Sistem de racire: apa + aer + semiconductori

Temperatura de racire reglabila: 2 – 3°C

DISPLAY TOUCHSCREEN COLOR – LCD 15 inch

DIMENSIUNI APARAT: 59*59*146 cm

GREUTATE: 52kg

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele