Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Medico Laser XBODY FIT

Cu ajutorul XBODY FIT iti poti antrena toate grupele principale
de muschi simultan, stimuland peste 350 muschi, prin zeci
de setari specifice.
Medico Laser XBODY FIT

Cum functioneaza aparatul Medico Laser XBODY FIT

Medico Laser XBODY FIT reprezinta cea mai avansata tehnologie de intretinere corporala, pentru a te mentine in forma. Inglobeaza intr-un singur echipament de training 4 clase de programe specifice, care antreneaza toate grupele de muschi concomitent. Un singur aparat – 10 grupe de muschi antrenate in acelasi timp!

De ce sa alegi un training cu XBODY FIT?

XBODY FIT face parte din gama programelor revolutionare de EMS fitness (Electro Muscular Stimulation). Aceste programe sunt renumite pentru beneficiile lor si pentru flexibilitatea dovedita in aplicare. XBODY FIT permite atat o abordare PERSONAL TRAINING cat si setari si parametri diferiti pentru training-ul in grupuri mai mari. Aplicatia suporta utilizarea in paralele pentru 10 persoane in acelasi timp!

Beneficii XBODY FIT

Sistem EMS fitness extrem de usor de utilizat, cu interfata prietenoasa. Echipamentul poate fi actionat prin tableta, iar programul de training vizionat pe TV

2 tipuri diverse de functionare: Personal Training Program si Team Program – pana la 10 persoane

4 clase specifice de training, cu parametri si intensitate diferita:

  • Fitness
  • Metabolism
  • Body Relaxing
  • VIP Sesions

6 modalitati diverse de setare a parametrilor de functionare:

  • Total Time – timp total sedinta de antrenament
  • Pause Time – timpul de pauza intre pulsatii
  •  Pulse Time – durata pulsatiilor electro
  • Frequency – numarul de pulsatii in fiecare etapa de training
  • Pulse width – marimea de unda a pulsatiilor
  • Intensity adjustment – intensitatea pulsatiilor

Echipamentul poate fi utilizat in paralel de 10 persoane, dar fiecare avand setati parametri in mod individual.

Echipamentul este compact – firele electrozilor sunt mascate in costum, facandu-l mult mai confortabil si mai usor de utilizat

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tehnologie

Descopera noua tehnologie XBODY FIT – Cea mai revolutionara metoda EMS Fitness!

Cu ajutorul XBODY FIT iti poti antrena toate grupele principale de muschi simultan, stimuland peste 350 muschi, prin zeci de setari specifice. Poti seta diversi parametri de performanta, in functie de clasa generala de antrenament aleasa: fitness, metabolism, body relaxing, VIP.

Prin setarea diverselor tipuri de functionare, PERSONAL TRAINING PROGRAM sau TEAM PROGRAM, XBODY FIT poate fi personalizat individual, in functie de obiectiele tale sau poate fi setat in paralel pentru 10 persoane, avand parametri ajustati diferit, in functie de dorintele fiecarei persoane ce ia parte la sesiunea de training. Conecteaza-te la tehnologie – Fa miscare ca un profesionist!

Descopera XBODYF IT – cea mai avansata tehnologie de EMS Fitness!  

2 module speciale de utilizare, 4 clase mari de antrenament cu zeci de programe specifice si 6 tipuri de parametri pentru fiecare training. Utilizabil in paralel pentru o intreaga echipa sau personalizat pe trainingul tau individual.

Vrei sa afli mai mult despre acest echipament EMS Fitness?

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre cum functioneaza, cum se seteaza si cu ce anume te ajuta acest echipament. Descopera noua generatie de echipamente sportive EMS Fitness – fa sport prin electrostimulare – cea mai eficienta varianta pentru mentinerea tonusului muscular si a formei fizice.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantie

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele