Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat reintinerire – non-invaziv-mezoterapie

Aparatul foloseste un ejector cu presiune mare,
combinat cu tehnologie supersonica, prin care
impinge ingredientele active precum acidul
hialuronic sau vitamina C in piele.

Pielea va absorbi aceste ingrediente atat de benefice
si va suplimenta, astfel, necesarul acestora.
Rezultatul? O piele mai hidratata si vizibil intinerita.
Aparat reintinerire – non-invaziv
mezoterapie

MEZOTERAPIA CU PISTOL (proceduri mai usoare)

Daca medicii ar fi magicieni, unul din trucurile lor secrete, pentru intinerirea pielii, ar fi Mezoterapia.

Deoarece pielea isi pierde elasticitatea si aspectul frumos, odata cu trecerea timpului, iar procesului de imbatranire al corpului face destul de vizibil acest proces, o solutie simpla si lipsita de durere, consta in Reintinerirea pielii cu efect non-invaziv.

Procedura este una foarte simpla si rapida, dureaza circa 30 minute si sunt recomandate intre 4 si 6 sedinte, in functie de problemele fiecaruia. Aceasta presupune injectarea unor amestecuri de substante active la nivelul mezodermului, stratul mijlociu al pielii, unde au loc cele mai importante procese biologice ale pielii.

Substantele folosite (vitamine, enzime si acid hialuronic) sunt introduse local, in cantitati foarte mici, cu ajutorul unor ace foarte subtiri sau cu ajutorul unor aparate. In cazul aparatelor, durerea nu va fi sesizabila, iar in cazul injectarii locale, durerea este la nivel minim, aducand astfel confort pacientului pe toata perioada procedurii.

Aparat reintinerire – non-invaziv-mezoterapie

Acesta rehidrateaza si intinereste pielea, evitand astfel aparitia problemelor precum: dermatita, prurit sau alte probleme care pt sa apara din cauza imbatranirii, uscarii pielii si din cauza aparitiei leziunilor la nivelul profund sau superficial al pielii.

Procedura este una foarte simpla si rapida, dureaza circa 30 minute si sunt recomandate intre 4 si 6 sedinte, in functie de problemele fiecaruia. Aceasta presupune injectarea unor amestecuri de substante active la nivelul mezodermului, stratul mijlociu al pielii, unde au loc cele mai importante procese biologice ale pielii.

Substantele folosite (vitamine, enzime si acid hialuronic) sunt introduse local, in cantitati foarte mici, cu ajutorul unor ace foarte subtiri sau cu ajutorul unor aparate. In cazul aparatelor, durerea nu va fi simtita, iar in cazul injectarii locale, durerea este la nivel minim.

 

Atributele produsului:

  • Combinat cu tehnologia supersonica
  • Asteptari optimiste ale pietei
  • Tehnologie Sino – Coreea de Sud
  • Terapia non-invaziva, făra durere si fara sange
  • Hidratarea faciala fara ace de orice fel

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratament In timpul tratamentului, cantitati mici de acid hialuronic si alti nutrienti sunt
injectati in pielea fetei printr-un orificiu. Acidul hialuronic este considerat a
avea o capacitate unica de a stoca umezeala, care hidrateaza profund pielea,
elimina liniile fine si ridurile, face pielea umeda, catifelata si neteda.

Intinerirea pielii
Redefinirea contururilor fetei
Albirea fetei
Hidratarea faciala

Tratamente

In timpul tratamentului, cantitati mici de acid hialuronic si alti nutrienti sunt injectati in pielea fetei printr-un orificiu. Acidul hialuronic este considerat a avea o capacitate unica de a stoca umezeala, care hidrateaza profund pielea, elimina liniile fine si ridurile, face pielea umeda, catifelata si neteda.

Intinerirea pielii
Redefinirea contururilor fetei
Albirea fetei
Hidratarea faciala

Tehnologie Utilizata

Cu acest aparat, cele mai adanci straturi de piele pot fi tratate cu succes fara durere sau risc.
Este in prezent singura forma de terapie neinvazivă, fara ac, care permite hranirea straturilor profunde ale pielii.

Poate ajunge la nivelul dermei si nu numai ca furnizează ingrediente active importante, dar contribuie, de asemenea, in mod semnificativ la albirea pielii cu un efect de lunga durata, toate fara ace si fara durere.

Tehnologie Jet & Supersonic de inalta presiune

Aparatul functioneaza utilizand un jet de oxigen sub presiune si ofera un nou tip de ingrijire neinvaziva si nedureroasa a pielii cu rezultate remarcabile. Rezultatele sunt vizibile dupa proceduri, hidrateaza profund pentru a reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor si veti putea avea o fata mai fina, mai moale si mai curata.

In multe cazuri, puteti obtine beneficii similare cu tratamentul cu mesoterapie cu ace.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

Adancime: 0,2 – 5 mm

Mod: auto sau manual

Durata: 0,5 – 9,5 s

Putere: 500 W

Presiune: 0,5 – 1 Mpa

Greutate bruta: 25 kg

Dimensiunea coletului: 63 x 63 x 107 cm

O doza: 6ul – 24ul

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele