Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat stergere tatuaje

Aparatul indeparteaza tatuajele
Trateaza o gama larga de probleme ale pielii
Functioneaza fara reziduri termice
Perfect pentru un tratament sigur si eficient.
Aparat stergere tatuaje

Aparat stergere tatuaje

Aparatul de indepartare a tatuajelor este un sistem laser cu pulsatie pe picosecunda. Este conceput special pentru tratamentul leziunilor pigmentate, al pielii imbatranite si indepartarea tatuajelor, emitand lungimi de unda de 532nm si 106 nm.

Efectul fotomecanic generat de pulsatiile laser ultra scurte sparg particulele de pigment in profunzime, in timp ce unda de soc ajunge in derma unde stimuleaza regenerarea si constructia colagenului pentru a trata leziunile pigmentare, a indeparta tatuajele, micsorarea porilor, indepartarea acneei si cicatricilor, a liniilor fine si pentru albirea pielii.

Intreg procesul nu lasa reziduri termice, asa ca tratamentul este sigur si eficient.

Despre produs:

Aparatul foloseste pulsatii ultra-scurte pentru a ajunge la melanina cu presiune puternica, melanina transformandu-se in particule de asemanatoare unor fire de praf.

Datorita dimensiunilor reduse ale particulelor, acestea sunt absorbite cu usurinta si eliminate de corp.
Acest proces duce la o mai buna curatare a melaninei si un tratament de scurta durata.

Aparatul ofera un tratament laser pentru piele non-invaziv si non-chirurgical, pentru tot corpul, inclusiv piept, decolteu, fata, maini, picioare etc.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente Tratamentul este sigur si eficient
Trateaza leziunile pigmentare
Indeparteaza tatuajele
Micsoreaza porii
Indeparteaza acneea si cicatricile
Reduce liniile fine si albeste pielea

Tehnologie Utilizata

Aparat stergere tatuaje cu intrerupator VS Q, ND y

La o adancime de pulsatie picolaser, stresul fotomecanic generat tinteste particulele pigmentate, facand ca volumul acestora sa se mareasca, ducand astfel la ruperea particulelor vizate in micro-particule, ceea ce face sarcina de curatare a fagocitelor mult mai usoara.

Intrerupatorul laser Q are o lungime de pulsatie de 5ns sau mai mult. Stresul fotomecanic nu este eficient in comparatie cu laserul cu picosecunde, duce la crearea unor particule mai mari, cu lungimi de pulsatii mai mari, energia este imprastiata ajungand la tesuturile vecine, rezultand astfel accidentari termice.

Din acest motiv aparatul ofera un tratament mai sigur si mai eficient in comparatie cu a laserului cu intrerupator Q.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

Lungime de unda: 1064nm, 532nm&755nm
Dimensiunea Semnului : 2-10mm in continua ajustare
Rata de repetitie: 1-10Hz ajustabil
Latimea impulsului: 750ps
Energia 1500mj pentru o singura pulsatie, 2500mj pentru dubla pulsatie
Racirea: Apa+Aer+Racire semiconductoare
Ecran: 10.4inch TFT touch screen color

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele