Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Service aparatura – rezolvam orice problema aparuta la echipamentele

Service aparatura – rezolvam orice problema aparuta la echipamentele medicale

Oferim servicii doar pentru aparate cumparate de la noi! Nu oferim reparatii pentru aparate cumparate din alte firme!

Medico Laser iti ofera o serie de aparate utile pentru orice clinica sau orice salon de infrumusetare. Toate produsele disponibile pot fi achizitionate in functie de buget si de business-ul pe care il ai.

Pe langa faptul ca iti oferim garantie si putem interveni si in situatii mai putin placute precum defectiunile care pot aparea la aparatele achizitionate. Suntem atat producatori, importatori de aparate Medico Laser, insa avem si un service pentru aparatura achizitionata.

Asadar, indiferent de marca sau de modelul aparatului pe care l-ai cumparat si de problema pe care o ai, fie ca este vorba despre o defectiune sau de o revizie, te ajuta cu servicii de reparatii aparatura oferite de service-ul pentru echipamente.

Beneficiile pe care le poti avea daca apelezi la noi pentru reparatii aparatura

 

Este important sa cumperi un echipament pentru salonul tau dintr-un loc de incredere, dar la fel de important este sa ai siguranta ca orice problema pe care o intampini pe parcursul colaborarii sa fie una rezolvata rapid si cu profesionalism. Motivele pentru care poti sa apelezi la noi pentru service:

 • Lucram doar cu tehnicieni specializati in reparatii aparaturii care se va ocupa cu atentie de aparatul tau
 • Timpul de reparatie este scurt pentru ca tu sa te bucuri in cel mai scurt timp de aparat din nou
 • Iti inchiriem un aparat cu aceleasi beneficii ca al tau pe durata serviciului atata timp cat aparatul din service se afla in garantie
 • Iti oferim suport tehnic pe toata perioada de reparatie a aparaturii

Aparate HIFU

De ce sa apelezi?

Dispunem de o gama larga de echipamente premium pentru saloane de infrumusetare si cunoastem modul de utilizare a fiecaruia, oferind totodata posibilitatea sa iti aratam la sediul nostru modul de functionare. Printre aparatele noastre se numara aparate de epilare definitiva, aparate pentru intretinere corporale, apare de scos tatuaje si multe altele.

Un avantaj deosebit este faptul ca iti oferim asistenta pe toata perioada de folosire a aparatului cat si service pe toata perioada de garantie. Nu uita ca in perioada in care ne ocupam de reparatiile aparaturii din service-ul nostru iti oferim spre inchiriere un alt aparat in schimb. Iti oferim preturi atractive pentru service aparatura in care se ocupa de aparatul tau doar personal calificat, tehnicieni specializati in manevrarea si repararea de aparatura si echipamente.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Ce defectiuni tehnice putem remedia

Oferim atat produse de calitate ideale pentru orice salon de infrumusetare, dar si servicii referitoare la service aparatura. De aceea dispunem de tehnicieni pentru aparatura care intervin prompt in diverse reparatii care sunt necesare pentru ca aparatul tau sa functioneze din nou corespunzatori. Cateva dintre defectiunile tehnice pe care le putem remedia in service pentru reparatii echipamente:

 • Desfaceri si curatari de praf
 • Reparatii la nivelul surselor de alimentare
 • Reparatii piese arse de la plasa de baza
 • Reparatii placa de baza
 • Inlocuire condensatori defecti
 • Reconditionare ventilatoare care produc zgomot
 • Inlocuire ventilatoare nefunctionare
 • Curatare sisteme de racire
 • Diverse reparatii aparute in urma unor supratensiuni

Garantie si service echipamente oferite clientilor nostri

Toate aparatele pe care le gasesti pe site-ul nostru dispun de garantie fie de 1 an sau chiar si de 5 ani. Iti putem oferi piese de schimb pentru acestea, servicii de garantie, dar si post garantie. Daca ai nevoie de ajutor cu un aparat aflat in garantie, dispunem de un service echipamente la sediul nostru unde se afla o echipa de tehnicieni pregatiti sa repare aparatul. Totodata efecturam si servicii de revizii in cazul in care doresti sa verifici periodic aparatul pentru a-ti asigura clientele.

Totodata un alta avantaj de care te poti bucura inainte sa achizitionezi aparatele Medico Laser este fcaptul ca le poti testa direct la sediul nostru inainte de a le achizitiona. Aici vei avea ocazia sa inveti cum s folosesti si sa ne cunosti mai bine. Vei stii ce functionalitati are arapatul si cand se intampla sa intervina o defectiune pe care trebuie sa o rezolvi apeland la un service.

Service aparatura Bucuresti

Salonul unde poti testa aparatura medicala, dar totodata si service-ul pentru aparatura se afla intr-o zona centrala din Bucuresti. Aici iti vom oferi rapid ajutor in gestionarea problemelor echipamentelor pe care doresti sa le aduci in service. Inainte ne poti contacta telefonic pentru a ne explica problema cu care te confrunti si te vom indruma spre o solutie in rezolvarea acesteia.

Preturi pentru reparatii aparatura

Indiferent de problema pe care o ai, in urma discutiei iti vom face o oferta de pret in ceea ce priveste reparatiile necesare cat si timpul pe care aparatul tau il va petrece in service. Astfel nu te vei afla in dezavantaj si afacerea ta nu va avea de suferit. Atatat timp cat ai garantie pentru aparatul achizitionat nu trebuie sa iti faci griji referitor la serviciile de reparatii aparatura!

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii referitoare la service autorizat aparate

Oferim servicii doar pentru aparatele cumparate de la noi! Daca ai nevoie de un service aparatura, te invitam sa ne contactezi trimite-ne un email la adresa:office@aparate-epilare.ro.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele