Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat hidradermabraziune vacuum

Aparatul acesta reprezinta extrem de eficienta in tratarea
problemelor pielii, infrumusetare si intinerire

Este potrivit pentru saloane de frumusete care vor sa ofere
clientelor cele mai eficiente si inovative solutii de infrumu-
setare non-intruziva
Aparat hidradermabraziune vacuum

Aparatul de hidrodermabraziune vacuum, pentru rezultate excelente

Duce hidradermabraziunea la un alt nivel, prin atasarea unui maner vaccum care sporeste efectele extraordinare ale acestui aparat. Mai mult decat hidradermabraziune, ai multe rezultate, mai multa frumusete si intinerire.

Aparatul de hidrodermabraziune vacuum ofera toate beneficiile utilizarii hidrodermabraziunii cu lumina colorata (cele 7 culori cu functii diferite) si chiar mai mult. Acest aparat intinde pielea, inchide porii, curata in profunzime impuritatile si elimina celulele moarte, creste circulatia sangelui si a sistemului limfatic, ajuta la absorbtia ingredientelor nutritionale, indeparteaza ridurile, acneea si cicatricile, improspateaza aspectul pielii.

Beneficii si utilizari

Aparatul hidradermabraziune vacuum aduce o serie de beneficii atat saloanelor, cat si clientilor are beneficiaza direct de aceste aparate.

Dotarea cu o serie de piese de mana care ofera la randul lor facilitati extraordinare si inovative face ca acest aparat sa devina centrul salonului dumneavoastra si un adevarat ajutor in oferirea unei largi game de tratamente.

Aplicatii si rezultate:

  • Intinde pielea, intinerind-o vizibil
  • Inchide porii pentru o prospetime si o curatare durabile, dar si un aspect mult mai placut
  • Curata in profunzime impuritatile si elimina celulele moarte, pentru un ten vizibil mai curat si mai catifelat
  • Creste circulatia sangelui si a sistemului limfatic, ajutad la transportul nutrientilor si o hidratare in profunzime
  • Ajuta la absorbtia ingredientelor nutritionale, pentru o mai buna hranire si hidratare
  • Indeparteaza ridurile, acneea si cicatricile, fara durere, fara interventii chirurgicale sau intruzive
  • Improspateaza aspectul pielii, rezultand o piele mai curata, mai catifelata, stralucitoare si vizibil intinerita

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente - Intinde pielea
- Inchide porii
- Curata in profunzime impuritatile si elimina celulele moarte
- Creste circulatia sangelui si a sistemului limfatic
- Ajuta la absorbtia ingredientelor nutritionale
- Indeparteaza ridurile, acneea si cicatricile
- Improspateaza aspectul pielii

Piese si functionalitati

Mod de functionare a manerelor

Piesa pentru vacuum

Acest maner este folosit pentru a extrage punctele negre din pori, pentru ca acestea sa fie mai curate. Noul aner pentru vacuum, prin tehnologia imbunatatita, maseaza pielea in timpul folosirii. Masajul se realizeaza prin faptul ca aparatul nu aspira in continuu, el are reprize de aspirat si suflat, astfel ajutand drenajul limfaticl si la regenerarea celulelor.

Hidrodermabraziunea

Sistemul de dermabraziunea cu apa a revolutionat tehnicile traditionale de curatare a pielii prin modul inteligent de control a vacuumului sub presiune in timpul folosirii. Ajuta la absorbtia nutrientilor, inchide porii, intinde pielea, hidrateaza pielea si imbunatateste aspectul pielii.

Microcurentul BIO

Aparatul simuleaza semnalele micro bioelectrice produse de creier pentru mentinerea unui nivel normal al metabolismului celular. Aceasta stimulare accelereaza capacitatea de retinere a apei, sinteza proteinelor, a elasticitatii fibrelor si a producerii de colagen precum si activitatea de autoregenerare a pielii.

PDT led (7 culori)

Reintinerirea prin terapia fotonica cu led este o tehnologie ce foloseste diode emitatoare de lumina. Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pana sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active. Acestea vor stimula metabolismul celular, provocand o ardere accelerata a grasimilor din organism.

Spray-ul cu jet de nutritie

 

 • Nu pigmenteaza
 • Tratament non-invaziv, nu irita, nu va produce rani
 • Ajuta la regenerarea pielii, indeparteaza aspectul de piele moarta
 • Ajuta la absorbtia nutrientilor si imbunatateste permeabilitatea porilor

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele