Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparate laser pentru scos tatuaje, o noua tehnologie eficienta de a indeparta tatuajele nedorite

Aparate laser pentru scos tatuaje

o noua tehnologie eficienta de a indeparta tatuajele nedorite

Oricarei persoane i se poate intampla sa isi faca un tatuaj pe care mai tarziu sa nu il mai doreasca, din diferite motive.

Daca ai un salon de infrumusetare, cu siguranta stii ca exista cereri pentru indepartarea tatuajelor – procedura care se realizeaza cu un aparat laser care elimina tatuajele.

La noi vei gasi aparate laser pentru scos tatuaje care pot indeparta toate tipurile de tatuaje specializate in indepartarea capilarelor rosii, a pigmentului maro, negru si alte culori. Pe langa indepartarea tatuajelor aceste se pot indeparta si pete de soare, alunite, semne din nastere, pistrui, orice tip de tatuaje cosmetice, de sprance, buze, sau tatuaje pe pleoape.

Ce aparate laser de indepartarea a tatuajelor iti putem oferi

In gama noastra de aparate profesionale poti gasi trei aparate de scos tatuaje cu laser dar si cateva aparate cu o functionalitate multipla, printre care si stergerea tatuajelor.

Toate aparatele pe care le avem pentru indepartarea completa sau partiala a tatuajelor nedorite sunt concepute special pentru saloanele de infrumusetare sau clinicile medicale.

Dispun de o performanta ridicata, au sisteme de racire integrate, au design usor de intretinut si au o durata de viata indelungata.

Iata care sunt aparatele de stergere a tatuajelor pe care le poti achizitiona de la noi.

Aparate laser pentru scos tatuaje– Tipuri

Un aparat laser rapid si sigur pentru stergerea tatuajelor. Datorita pulsatiilor de scurta durata pe care le emite, exista un minim disconfort pentru pacient iar vindecarea este destul de rapida. De asemenea, tatuajele sunt curatate in mult mai putine sedinte de tratament cu ajutorul acestui aparat.

Aparatul ofera un tratament eficient prin intermediul unor pulsatii foarte scurte, prin care se loveste melanina cu presiune mare. Foloseste o tehnologie ridicata care nu permite ranirea pielii inconjuratoare avand chiar un timp minim de intrerupere. Tratamentul este unul comod si sigur.

Aparatul de rejuvenare emite un laser care lucreaza la zona tinta a pielii. Are mai multe functii printre care si indepartarea tatuajelor: negru, albastru, maro, rosu si diferite tipuri de tatuaje vechi si noi.

Aparatul poate fi folosit pentru a trata o serie de probleme ale pielii, nu doar pentru inlaturarea parului. Tehnologie folosita ajuta la calmarea si racirea pielii, evitandu-se astfel arsurile. De asemenea, aceasta imbunatateste confortul in timpul procedurii si sporeste rezultatele IPL si in plus, imbunatateste textura pielii. Aparatul ofera atat de multe avantaje, incat nu trebuie sa lipseasca din niic un centru de infrumusetare.

Lungimea de unda 1064nm se foloeste pentru indepartarea tatuajului colorat si inchis la culoare, dat si pentru a indeparta leziunile dermice pigmentate. Lungimea de unda 530nm este destinata pentru a sterge tatuajelei, iar lungimea de unda 1320nm se foloseste pentru tratamentul non-invaziv al ridurilor faciale.

Aparatul de indepartare a tatuajelor este un sistem laser cu pulsatie pe picosecunda. Este conceput special pentru tratamentul leziunilor pigmentate, al pielii imbatranite si pentru indepartarea tatuajelor, emitand lungimi de unda de 532nm si 106nm. Efectul fotomecanic generat de pulsatiile laser ultra scurte sparg particulele de pigment in profunzime, in timp ce unda de soc ajunge in derm unde stimuleaza regenerarea si constructia colagenului pentru o serie de tratamente: trateaza leziunile pigmentare, indeparteaza tatuajele, micsoreaza porii, indeparteaza acneea, cicatricile si liniile fine si ajuta la albirea pielii.

Aparatul foloseste pulsatii ultra-scurte cu presiune puternica pentru a ajunge la melanina care se transforma in particule asemanatoare firelor de praf. Datorita dimensiunilor reduse ale particulelor, acestea sunt absorbite cu usurinta si eliminate de corp. Aparatul ofera un tratament laser non-invaziv si non-chirurgical pentru pielea de pe tot corpul: piept, decolteu, fata, maini sau picioare, etc.

Aparatul profesional inlatura sau modifica tatuajele de pe oricare parte a corpului. Exista varianta ca un tatuaj sa fie inlaturat partial, inlaturat complet sau corectat pe o anumita portiune, in functie de fiecare caz. Tatuajele pot fi eliminate incepand cu 4 pana la 10 sedinte, in functie de factori precum varsta tatuajului, cerneala utilizata, starea si elasticitatea pielii.

Inlaturarea unui tatuaj este deosebit de eficienta pentru culorile: negru, albastru, rosu, roz, dar efectul va putea fi observat intr-o anumita masura pe orice culoare. Aparat ofera posibilitatea indepartarii rapide si sigure a tatuajelor, ceea ce il face nelipsit in saloanele de frumusete, spa sau in clinicile medicale.

Asadar, acest aparat pentru scos tatuaje laser poate fi utilizat si catre cei care nu mai doresc sa aiba un tatuaj pe care si l-au facut deja, sau vor sa il indeparteze doar partial. Aparatul actioneaza prin emiterea unor lumini care patrund in piele si absorb pigmentul tatuajului. Particulele de pigment sunt deconstruite in mici fragmente si apoi eliminate, astfel indepartand tatuajul.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Alege un importator si producator direct pentru aparate laser scos tatuaje

Esti in cautarea unui furnizor direct pentru a achizitiona aparate scos tatuaje laser la preturi reduse? Noi suntem atat furnizori cat si importatori si producatori directi de aparate profesionale ideale pentru orice salon de infrumusetare. Oferim aparatura de ultima generatie si fiind furnizori directi, la cele mai bune preturi. Avem o gama larga de aparatura pentru mai multe proceduri cum ar fi: rejuvenarea tenului, indepartarea parului, indepartarea celulitei, indepartarea tatuajelor si multe altele.

 

Cumpara de la noi aparate stergere tatuaje laser pentru ca :

  • poti veni sa testezi gratuit oricare din aparate stergere tatuaje laser
  • iti putem oferi sfaturi in alegerea celui mai potrivit aparat pentru afacerea ta
  • poti sa achizitionezi aparatul dorit si in rate
  • oferim mentenanta si suport tehnic pentru toate aparatele profesionale
  • toate aparatele sunt de ultima generatie
  • putem sa oferim training pentru utilizarea oricarui aparat
  • oferim suport in alcatuirea dosarului pentru credit bancar sau fonduri europene

Te asteptam sa incerci aparatele laser pentru scos tatuaje

Vino la sediul nostru pentru a testa si pentru a alege aparatul laser pentru scos tatuaje pe care il doresti pentru salonul tau. In plus, toata aparatura pe care o poti achizitiona de la noi este de calitate deoarece suntem importatori si producatori directi si de asemenea este necesara pentru orice afacere de profil.

Pentru mai multe informatii despre aparate laser pentru stergere tatuaje, contacteaza-ne la numerele de telefon 0726.582.944 sau scrie-ne pe mail office@aparate-epilare.ro.