Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat Medico laser Corporal de slabire

4 piese de mana
Lungime de unda de 1060 nm
Temperatura reglabila
Tratare fara vacuum
Aparat Medico laser
Corporal de slabire

Aparat Medico laser Corporal de slabire – Tehnologie si eficacitate garantata in modelarea corporala

Doteaza-ti clinica estetica sau salonul cu cea mai avansata tehnologie pentru remodelare corporala. Alege aparatura Medico Laser, aparatul Medico laser Corporal de slabire, cu 4 piese de mana si lasar cu lungime de unda 1060 nm.

Beneficiile aparatului

  • 4 piese de mana care permit tratarea unei suprafete mari simultan
  • lungime de unda de 1060 nm cu actiune concentrata pe distrugerea grasimii
  • temperatura reglabila, pentru a topi grasimile fara a provoca disconfort
  • tratare fara vacuum, pentru zone greu accesibile

Medico laser Corporal de slabire este unul dintre cele mai eficiente aparate pentru remodelarea corporala, putand topi celulele de grasime rapid, prin intermediul tehnologiei laser.

Un nou standard profesional pentru domeniul de modelare corporala! 

Medico laser Corporal de slabire reprezinta un nou standard in ceea ce priveste tehnologia de remodelare corporala. Adio Vacuum, Radiofrecventa si Cavitatie. Fiind odata recunoscute drept cele mai eficiente metode non invazive de topire a grasimilor, aceste tehnici au fost date uitarii odata cu aparitia Medico laser Corporal de slabire.

Acest aparat nu utilizeaza aspiratia, lasand pielea astfel catifelata. In plus, aparatul foloseste un laser puternic, cu efect concentrat asupa zonei de lucru. Temperaturile la care se trateaza pielea ajung la 42 ° – 47 ° C, iar laserul de 1060 nm topeste grasimile cu succes.

Acestea sunt mai apoi eliminate de corp intr-un mod natural, pe decursul a 6 sau 12 saptamani in unele cazuri. Sistemul de racire permite ca pielea sa nu fie iritata si sa nu sufere disconfort odata cu efectuarea tratamentului.

Asadar, poti oferi clientilor tai o noua experienta in salon.  Rezultate garantate si confort ridicat, cu noua tehnica de remodelare corporala: Medico laser Corporal de slabire

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tehnologie

Cum functioneaza aparatul?

Lungimea de unda de 1060 nm este concentrata special pe zonele cu depuneri de grasime, aceasta actionand asupra celulelor intr-o moda non invaziva. Pe baza tehnologiei de absorbtie selectiva, lipidele ajung sa fie deteriorate si eliminate din organism.

Aparatul se concentreaza strict pe zona afectata, nefiind periculos pentru tesutul din jur. Sistemul de racire pe baza de safir confera pacientului o stare generala de bine si mai mult confort pe timpul tratamentului.

Rezultatele unei astfel de proceduri de remodelare cu laser sunt exceptionale, ele fiind vizibile dupa circa 6 saptamani.

De ce sa alegi dotarea clinicii tale cu Medico laser Corporal de slabire?

Acest aparat ofera posibilitatea de a efectua proceduri rapide, simultan, datorita celor 4 piese diferite de mana. In plus, actiunea sa este precisa, fara a deteriora tesutul din jur.

Tratamentele sunt non invazive si aparatul este dotat cu un sistem special de racire, care sporeste starea de confort in timpul tratamentului.

  • Rezultate rapide
  • Eficienta garantata
  • Tehnologie de functionare inovativa
  • Functionalitate garantata in zone multiple

Daca iti doresti sa oferi clientilor servicii premium si sa iti imbunatatesti intr-un mod radical imaginea clinicii, trebuie sa iei in calcul aceste dotari cu aparatura premium.

Medico Laser iti pune la dispozitie aparatul Medico laser Corporal de slabire la un pret accesibil. Beneficiaza de tehnica de ultima generatie, la un special.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

LASER: tip dioda

Lungime de unda: 1060nm

Dimensiunea suprafetei de lucru 6cm (cu ajutorul celor 4 piese aceasta se extinde la 4*6cm)

PUTERE: 110 – 220V

ENERGIE: 0.1W – 1.7W/ cm 2

FRECVENTA: 1 – 10 Hz

LATIME IMPULS: 5 -20ms

SISTEM RACIRE: Racire pe baza unui sistem inovator cu safir

TEMPERATURA: 42° – 47 ° C

Dimensiunea aparatului: 108*47*50CM

Greutate: 70kg

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele