Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat inlaturarea parului – portabil

Aparatul portabil pentru inlaturarea parului
reprezinta o solutie accesibila pentru IPL

Este mai puternic decat varianta initiala, dar si
mai sigur si mai confortabil.
Aparat inlaturarea parului – portabil

Solutie pentru bugete mici si pentru mai multa libertate

Indepartarea parului nedorit de pe zonele corpului, se poate efectua si in intimitatea propriului camin, evitand astfel momente neplacute in public sau alergatura inutila la saloane.

Aparatul portabil pentru indepartarea parului este solutia ideala pentru cei cu bugete mai mici si ofera foarte multa libertate.

Este la fel de bun ca si aparatele pentru inlaturarea parului PRO sau cu tehnologie TRIO, avand in plus, avantajul portabilitatii, putand fi folosit astfel la domiciliul sau locatia clientului.

Aparatul ofera tratamente foarte eficace, sigure si fiabile pentru o varietate de probleme ale pielii. In comparatie cu tehnologiile mai vechi, cu acest aparat se pot trata toate zonele corpului, inclusiv cele sensibile sau intime.

Aparatul este conceput pentru toate tipurile de piele, sensibila, normala sau uscata si va satisface cerintele tuturor clientilor ce vor apela la aceasta procedura.

Tehnologia foloseste o platforma revolutionara IPL (intense pulsed light), care ar trebuie sa le inlocuiasca pe toate cele invechite si demodate si cu siguranta o va face in viitorul apropiat.

Aparatul beneficiaza de OPT (Optimal Pulse Technology) care elimina surplusul de energie, care asigura a racire mai buna intre pulsatii.

Senzatia de durere din timpul procedurii este mult diminuata si rezultatele sunt mult mai bune.

Atributele produsului:

  • Design portabil elegant
  • Tehnologie Optimal Pulse
  • Racire integrata a contactului (ICC)
  • Rata mare de repetare
  • Tratament in-motion

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente - tratamente foarte eficace, sigure si fiabile
- pentru o varietate de probleme ale pielii
- se pot trata toate zonele corpului, toate tipurile de piele
- satisface cerintele tuturor clientilor.

Tratamente

– tratamente foarte eficace, sigure si fiabile
– pentru o varietate de probleme ale pielii
– se pot trata toate zonele corpului, toate tipurile de piele
– satisface cerintele tuturor clientilor

Tehnologie

Optimal Pulse Technolgoy (OPT) controleaza forma pulsului prin egalizarea distributiei energiei pe intreg impulsul sau impulsurile secventiale. Face procedura mai blanda, mai confortabila si mai prietenoasa fata de pacient.

Tehnologia ICC (Intensive Contact Cooling) raceste pielea, reducand la minimum riscul de arsuri, ceea ce va permite sa utilizati fluentare mai mari (niveluri de putere) livrate la o rata de repetare mai mare (viteza), mentinand in acelasi timp confortul. Rezultatul: o solutie de indepartare a parului cu laser care aduce rezultate superioare pentru toate tipurile de piele.

Racirea Thermo-Electrica (TEC) – Modulul de racire TEC de mare putere si rezervorul mare de apa asigura functionarea continua a apartului pentru peste 15 ore.

Tehnica de livrare in miscare (in-motion) reprezinta un progres in confortul pacientului si viteza procedurii. Cu marimea spotului de 15 * 50 mm2 si frecvența de repetitie de 10 Hz, energia este aplicata in siguranta si uniform pe o raza mare. Veti imbunatati in mod semnificativ rezultatele prin eliminarea petelor si asigurarea ratei totale de acoperire.

Piese Utilizate

SHR

Piesa SHR poate furniza rezultate rapide si eficiente pentru reducerea permanenta a parului pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea imbatranita. Are racire a contactului si utilizează tehnologia In-Motion pentru proceduri practic fara durere, fara intreruperi.

SR (Reintinerirea pielii)

SR pentru tratamentul acneei, a leziunilor vasculare si pigmentate, pete, rozacee, angioame si altele, de asemenea, cu racirea contactului.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

HR (inlaturarea parului): 640 nm

SR (reintinerirea pielii): 530 nm

Sursa optica: IPL

Sistem de transmisie: safir cu cristale luminoase

Densitatea energiei: 1-50 J/cm2

Frecventa: 1-10 Hz

Marimea spotului piesei HR: 15 x 50 mm2

Marimea spotului piesei SR: 12 x 30 mm2

Sistem de racire: TEC + racirea contactului cu safir + aer

Voltaj: 110-240V, 50/60Hz

G.W: 40 kg

Dimensiuni: 57x 58 x 82 cm

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele