Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat criolipoliza multifunctional portabil

Aparatul acesta reprezinta o solutie accesibila pentru a putea
oferi procedura de criolipoliza clientilor.

Este ideal pentru startul in afaceri, daca iti doresti un salon de
frumusete si nu ai un buget prea mare.
Aparat criolipoliza multifunctional portabil

Aparat Portabil Criolipoliza

Pentru a elimina grasimea din corp, mai ales dupa o anumita varsta, dieta si sportul necesita un efort urias pentru a tine pasul cu metabolismul tot mai lent al corpului.

Criolipoliza este o tehnologie noua, non-invaziva, care combină vacuum-ul cu tehnologia racirii controlate pentru a localiza si a reduce grasimea din organism.

O metoda revolutionara care intai ingheata zonele de grasime si apoi stimuleaza natural corpul pentru a elimina celulele grase. Rezultatul final este ca corpul slabeste singur, ca si cand ar fi programat in modul pilot automat.

Criolipoliza este folosita in clinicile europene de profil si se bucura de un mare succes, atat in randul barbatilor, cat si in cel al femeilor. Cu o investitie mica, le poti oferi clientilor o procedura de slabire extrem de apreciata si cautata in saloanele de frumusete si clinicile medicale.

Aparatul combina mai multe tehnologii pentru rezultate optime si este portabil, putand fi folosit in locatii diferite sau la locatia clientului.

Unul din marile avantaje ale aparatului este portabilitatea, dar avantajele nu se opresc aici, pretul fiind de asemenea unul foarte accesibil.

Prin intermediul vacuum-ului si a racirii controlate, zona de tratament este racita, iar celulele grase care sunt sensibile la frig sunt afectate si mor.

Celule grase moarte sunt eliminate natural din organism treptat in urmatoarele 2-3 luni. Este solutia ideala pentru cei cu vieti aglomerate, care sunt mereu pe fuga si nu au timpul necesar pentru sport si dieta sau cele doua necesita mult prea mult efort.

Atributele produsului:

  • Tehnologii combinate pentru rezultate optime
  • Solutie de tratament clinic dovedita
  • Genereaza rentabilitatea investitiei
  • Nicio intrerupere a pacientului
  • Design portabil

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente Sigur si eficient pentru toti

Cu 4 tehnologii combinate intr-un singur aparat portabil, poti reduce
grasimea in multe zone ale corpului. Poti chiar sa ajuti pacientii
sa isi creeze un tratament personalizat, croit doar pentru ei.

Se foloseste la:
- celulita
- reintinerire a pielii
- conturarea corpului

Tratamente

Sigur si eficient pentru toti

Cu 4 tehnologii combinate intr-un singur aparat portabil, poti reduce
grasimea in multe zone ale corpului. Poti chiar sa ajuti pacientii
sa isi creeze un tratament personalizat, croit doar pentru ei.

Se foloseste la:
– celulita
– reintinerire a pielii
– conturarea corpului

Tehnologie Folosita

Aplicare combinata

Criolipoliza, frecventa radio 6-polar, cavitatia de 40 kHz si laserul lipo. Aceste patru tehnologii va permit sa furnizati tratamente extrem de eficiente si adaptate pentru o varietate de provocari legate de obezitate. Cu aceste patru tratamente puteti trata toate zonele corpului, toate tipurile de piele si satisfaceti nevoile tuturor clientilor.

Tuburi germane

Tuburile sunt importate din Germania. Este mai elastic, mult mai confortabil de atins si, desigur, mai durabil. Ceea ce facem este sa facem masina suficient de eleganta pentru a se potrivi afacerii tale.

Usor de controlat

Cand incercati sa gasiti cea mai buna setare pentru un pacient, puteti controla cu usurinta setarile cu ecranul tactil de pe fiecare piesa de mana.

Piese Utilizate

Criolipoliza

Piesa pentru criolipoliza ingheata grasime incapatanata situata in abdomen si fese.

Specificatii: 14 x 8 cm

Frecventa radio 6-polar

Frecventa radio creste metabolismul si circulatia sangelui, dand rezultate sporite si stimuland formarea colagenului, lasand o textura mai buna a pielii.

Specificatie: 5 MHz

Cavitatie

Cavitatia descompune restul de grasime dupa procedura de criolipoliza si remodeleaza in continuare organismul prin unele tehnici de masaj.

Specificatie: 40KHz

Lipo Laser

Lipo Laser intareste toate rezultatele procedurilor anterioare.

Specificatie: 650nm, 9 diode, 50mV pe fiecare.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

Marimea piesei de criolipoliza: 18 x 8 cm

Temperatura: -14 – 15 grade celsius

Presiunea la iesire: 0-900 Kpa

Ecran: touch screen de 8 inci

Frecventa cavitatiei: 40 Khz

Iesire laser: 650 nm 50MV

RF: 5 Mhz

Voltaj: AC 110-240V 50/60 Hz

Putere: <=500W

Marime: F2AL250V

Greutate neta: 30 kg

Masuri: 54 x 56 x 81 cm

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele