Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Service aparate epilare laser – Service autorizat pentru aparatura saloane estetice

Service aparate epilare laser – Service autorizat pentru aparatura saloane estetice

Stim ca pentru orice salon estetic, aparatura este principalul avantaj si una dintre cele mai mari investitii. Iar toate aparatele, indiferent de marca sau model, au nevoie temporar de revizii si de service. Ai si tu nevoie de servicii de reparatii aparate pentru salonul tau? Vrei sa apelezi la un serviciu de service aparate epilare laser? Iata avantajele pe care ti le oferim noi!

Noi suntem unici importatori si producatori ai unei game vaste de aparate pentru saloane estetice profesionale. Astfel iti putem oferi cateva avantaje in ceea ce priveste reparatiile si service-ul aparaturii pentru epilare laser din salon.

Contacteaza-ne la numarul 0728.536.849 sau trimite-ne un email la adresa: office@aparate-epilare.ro!

Beneficiile pachetelor de service aparate epilare laser

 

  • beneficiezi de service autorizat pentru aparatele de epilare cu laser ale salonului tau daca apelezi la noi
  • personal calificat, specialisti in domeniu se vor ocupa de mentenanta aparaturii salonului tau
  • oferim si suport tehnic pentru aparate beauty sau orice tip de aparatura pentru saloane estetice
  • In plus, unul dintre cele mai mari avantaje, iti oferim serviciu de inchiriere aparate si echipamente beauty pe perioada garantiei

Asadar, apeland la noi pentru reparatiile echipamentului tau din salon, vei primi la schimb un aparat, pentru a nu-ti afecta fluxul de activitate al afacerii, pana il reparam pe cel din service.

O intreaga echipa de tehnicieni se va ocupa de revizia aparaturii tale de salon, in timp ce tu te poti bucura de un aparat nou, oferit in schimb, pentru a putea rula mai departe afacerea si pentru a le putea oferi in continuare servicii clientilor tai.

Alt Text

Garantii pentru fiecare aparat si service autorizat pentru aparatura beauty epilare laser

Alt Text

Toate produsele din gama noastra beneficiaza de garantie. Iti putem oferi piese de schimb, servicii de garantie si post garantie. Unele aparate au chiar 5 ani garantie, iar cele mai multe modele au garantie 1 an. In plus, la noi beneficiezi si de garantie la consumabile.

Iar atunci cand ai nevoie de service pentru aparate epilare laser, le poti trimite la sediul nostru, unde o echipa de tehnicieni le va efectua revizia, iar tu vei primi in schimb un aparat inchiriat, pentru a inlocui aparatul aflat in service.

Alegand sa iti dotezi salonul cu aparatura profesionala si calitativa, din cadrul ofertei noastre, vei beneficia astfel de garantii intre 1 – 5 ani, atat pentru aparate cat si pentru consumabile, vei beneficia de service autorizat pentru echipamentele salonului si in plus, vei avea la dispozitie si o echipa de suport tehnic, care sa iti ofere informatii necesare atunci cand ai nevoie.

In plus, oferim si posibilitatea de a testa de fiecare data aparatele inainte de a le achizitiona. Vei sti intotdeauna ce functionalitati are fiecare aparat si cum sa il manuiesti asa incat sa te bucuri de serviciile oferite de acesta pe o perioada cat mai lunga.

Iar garantiile se respecta si in cazul in care ai nevoie de service, poti apela la echipa noastra. Noi vom efectua revizia sau vom schimba aparatul daca este stricat, oferindu-ti in schimb unul inchiriat (pana il reparam pe cel vechi, daca este cazul).

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

De ce sa apelezi la noi pentru reparatii aparate epilare si pentru suport tehnic?

Noi suntem producatori si importatori de aparate premium pentru saloane de infrumusetare. Cunoastem o gama extrem de vasta de aparate, accesorii si produse pentru saloane. Iti putem oferi aparate de epilare, aparatura profesionala pentru saloane de estetica si infrumusetare, aparate de intretinere corporala, aparate de sos tatuaje si multe altele.

Pentru toate aceste aparate oferim service autorizat. O echipa cu experienta in domeniu, o echipa formata din tehnicieni certificati se va ocupa de reparatiile aparatelor. Iar pe langa toate aceste avantaje, ofertele noastre de pret sunt cele mai avantajoase, noi fiind producatori si importatori directi ai produselor.

Iti putem oferi service autorizat pentru aparate de epilare laser la pret extrem de atractiv, in acelasi timp in care iti pregatim si un aparat secundar pentru a putea realiza in continuare activitatea in salon.

Contacteaza-ne acum daca ai nevoie de reparatii aparate epilare! 0728.536.849 / office@aparate-epilare.ro

Service aparate epilare laser Bucuresti

Ne gasesti in Bucuresti, iar acesta este un alt avantaj. Nu trebuie sa trimiti aparatele aflate in garantie peste hotare, ingreunand astfel intreg procesul de service si inchizand salonul pana se rezolva problemele cu aparatura. Noi avem sediul in Bucuresti, iti putem oferi ajutor imediat.

Alt Text
Alt Text

Reparatii aparate saloane infrumusetare pret

Dupa cum spuneam, ofertele noastre de pret sunt extrem de atractive. Iar procesul de service si reparatii poate fi unul foarte avantajos in acest caz. Trebuie sa tii cont si de faptul ca aparatele noastre beneficiaza de o garantie de lunga durata. In perioada garantiei, serviciile de reparatii aparate pentru salonul tau de infrumusetare sunt incluse gratuit.

Insa oferim si servicii de reparatii aparate saloane de infrumusetare post – garantie, la un pret atractiv.

Suna-ne sau trimite-ne un email unde ne detaliezi problema cu care te confrunti, iar noi iti facem o oferta de pret in ceea ce priveste serviciul de service post – garantie. De asemenea, daca doresti mai multe informatii despre garantie, despre serviciile noastre sau despre aparatura, ne poti contacta si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne la numarul 0728.536.849 sau trimite-ne un email la adresa: office@aparate-epilare.ro!

Vrei sa testezi aparatura si sa discuti despre optiunile de garantie si service?

Vino la sediul nostru si discuta cu medicii sau tehnicienii care le operează. Acestia iti vor oferi toate informatiile necesare, in plus vei avea ocazia sa testezi live aparatura pentru salonul tau. Iar daca ai achizitionat deja aparate si ai nevoie de service, le poti aduce in sediu, iar noi le vom repara. Pe toata periada de mentenanta vei putea alege aparate de inchiriat care sa iti inlocuiasca aparatura din salon.

Astfel tu vei avea parte si de o echipa profesionista care se ocupa de repararea aparatelor din salonul tau, dar vei beneficia si de suport pentru a-ti continua activitatea, in timp ce aparatele tale sunt in service.

In plus, vei avea la dispozitie toate informatiile despre costul consumabilelor, mentenanta, garantie si servicii post garantie sau alte aspecte tehnice.

Alt Text

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Alt Text

Service aparate de epilare cu laser – ce oferim

Medico Laser iti ofera posibilitatea de a incheia contracte de service si mentenanta sau interventii la cerere pentru aparate de epilare cu laser la preturi avantajoase. Avem o echipa de tehnicieni cu experienta in domeniu care pot gasi solutii chiar si pentru cele mai grave probleme software sau hardware ale aparatelor. De asemenea, daca ai aparatura de epilare cu laser in post-garantie, poti incheia cu noi un contract avantajos de mentenanta si intretinere.

Pe langa service si mentenanta, Madico Laser asigura si montajul, punerea in functiune, calibrarea, evaluarea aparatelor de epilare cu laser si chiar si instruirea utilizatorilor. De asemenea, furnizam avizele necesare, piese de schimb la preturi rezonabile si garantii intre 6 luni si 2 ani.

Service si metenanta aparate de epilare cu laser – cum lucram

Daca ai probleme cu un aparat de epilare cu laser sau, pur si simplu, vrei doar o verificare, ne poti suna sau trimite un email. In cel mai scurt timp vei fi contactat de noi pentru a stabili detaliile si adresa unde te gasim si a putea veni la fata locului cat mai repede pentru constatarea si evaluarea situatiei sau a defectiunii.

Colaborarea cu noi se poate desfasura fie sub forma unui abonament care include revizii periodice pentru aparatele de epilare cu laser, fie sub forma de interventii la cerere.

Alt Text

Doresti detalii despre aparatele noastre sau ai nevoie de service aparate epilare laser si reparatii pentru echipamente ale salonului de infrumusetare?

Contacteaza-ne prin intermediul numerelor de telefon afisate sau trimite-ne un email. Iar daca ai nevoie urgent de servicii de reparatii pentru aparate epilare sau echipamente beauty, vino la sediul nostru cu aparatele si ne vom ocupa de problema ta.

Ne gasesti la sediu, pe Bld. Ion C. Bratianu, nr.34 Bucuresti, de luni pana duminica. Programul nostru este: L – V – 09:00 – 18:00, Sambata – 09:00 – 14:00, iar Duminica de la 09:00 – 12:00. Te asteptam la sediu!

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele