Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat criolipoliza C

Procedura folosita de aparatul de criolipoliza C
poate ajuta atat femeile, cat si barbatii sa scape
de grasimea incapatanata pentru totdeauna.

Tratamentul non-invaziv functioneaza chiar si pentru
barbia dubla.
Aparat crilipoliza C

Tehnologie combinata 3 in 1

Aparatului de criolipoliza C indeparteaza grasimea incapatanata

Acesta asigura o racire controlata si precisa pentru a directiona usor si eficient celulele adipoase de sub piele. Celulele grase tratate sunt cristalizate (inghetate), apoi mor.

In timp, corpul tau proceseaza in mod natural grasimea si metabolizeaza aceste celule moarte, lasandu-ti un corp mai sculptat.

APLICARE

Procedura folosita de aparatul de criolipoliza C poate ajuta atat femeile, cat si barbatii sa scape de grasimea incapatanata pentru totdeauna.

Tratamentul non-invaziv functioneaza chiar si pentru barbia dubla.

 • Brevet exclusiv 4 piese de mana
 • Piese de mana ergonomice
 • Capabil sa lucreze individual si in paralel
 • Un aparat poate fi folosit pentru 4 clienti in acelasi timp
 • Vacuum integrat, inghetat si lumina infrarosie, trei tehnologii intr-una

Pastreaza inovatia pentru o experienta cat mai buna a clientilor

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente Reduce grasimea incapatanata
Slabire
Elminarea barbiei duble

Tehnologie Utilizata

Aparatul de criolipoliza C asigura o racire controlata si precisa pentru a directiona usor si eficient celulele adipoase de sub piele. Celulele grase tratate sunt cristalizate (inghetate), apoi mor. In timp, corpul tau proceseaza in mod natural grasimea si metabolizeaza aceste celule moarte, lasandu-ti un corp mai sculptat.

AVANTAJE

 • Piese de mana ergonomice

Trei piese de mana (220 * 80mm, 160 * 60mm si 130 * 50mm) pentru diferite zone ale corpului si o piese mica de mana patentata pentru barbie dubla.

 • Cele patru piese de mana pot functiona in acelasi timp

4 piese de mana pot lucra individual, aplicate pe diferite zone alese intre timp la diferiti clienti

 • Tehnologie combinata 3 in 1

Vacuum integrat, inghetat si lumina infrarosie, trei tehnologii intr-una.

Lumina infrarosie (37 ° -42 °): modul de incalzire inovator accelereaza circulatia sangelui si metabolismul, care inlocuieste masajul de mana, mai mult timp salvat dar si efort.

Masaj vacuum vibrant: absorbtie treptata in loc de un tratament brusc de vacuum iti ofera o experienta mult mai confortabila.

Racire: 4 cipuri de racire cu strat dublu (inainte de cipul cu un singur strat), asigurarea temperaturii de racire la -18°, pentru siguranta, limitam temperatura pana la -11 ° (cel putin de 4 ori durata de viata mai lunga decat produsele similare de pe piata)

 • Design usor de utilizat

Pastreaza inovatia pentru o experienta cat mai buna a clientilor

 1. Alarma de un minut in avans atunci cand timpul de tratament s-a efectuat
 2. Un fir de urgenta este la indemana, oprirea instanta se poate fi declansata de clienti din orice cauze inconfortabile
 3. Sisteme duale de controlare separate exclusiv (dubla pompa si sursa de alimentare pentru doua canale), foarte  durabile.
 4. Filtrele externe si sistemul de autocuratare sunt foarte convenabile pentru intretinere, nu necesita deschidere a carcasei pentru curatare.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele