Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat lifting non-chirurgical-HIFU

Noua generatie de solutii non-chirurgicale pentru
lifting facial (HIFU), dar si pentru obtinerea unui contur
mai ferm al fetei.

Aparatul ofera un look natural si rezultate durabile fara
intarziere.
Aparat lifting non-chirurgical-HIFU

Tehnologia HIFU

Cand ne nastem, pielea noastra este atat de fina si catifelata incat se spune ca nici matasea nu se apropie ca textura. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea va fi expusa la radiatiile solare, vant puternic, diverse substante daunatoare, folosite pentru curatenie in casa, si multi alti factori ce grabesc procesul natural de imbatranire al pielii si astfel aceasta isi pierde din aspectul de matase, avut candva natural.

Daca dupa utilizarea multor creme si vitamine, efectul mult dorit de regenerare a tesutului intarzie sa apara, este momentul pentru o procedura de lifting non-chirurgical, folosind tehnologia HIFU.

Tehnologia se traduce din limba engleza astfel: “Ultrasunete concentrate cu intensitate mare”, pe scurt este vorba de o procedura care nu provoaca durere, deoarece nu se intervine chirurgical asupra pielii, ci mai degraba o stimuleaza sa produca substante deja aflate in straturile mijlocii ale pielii, precum colagenul, astfel aceasta intinereste natural.

Iata noua generatie de solutii non-chirurgicale pentru lifting facial (HIFU), dar si pentru btinerea unui contur mai ferm al fetei.

Aparatul ofera un look natural si rezultate durabile fara intarziere.

Reprezinta cel mai bun tratament facial care ar trebui sa fie oferit cadrul saloanelor de frumusete. De asemenea, acesta poate fi utilizat si in alte locatii, precum la locatia clientului.

Asta deoarece aparatul pentru lifting non-chirurgical poate fi transportat cu usurinta.

De asemenea, permite incorporarea usoara a unor noi proceduri si poate fi utilizat impreuna cu alte tratamente.

  • Ofera rezultate cu adevarat unice
  • Se aliniaza la dorintele pacientului
  • Genereaza rentabilitate a investitiei
  • Nicio intrerupere a pacientului
  • Sigur si dovedit ca eficient

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente Ocoleste suprafata pielii si furnizeaza energie
prin ultrasunete, focalizata in zona superioara
a stratului SMAS, care de obicei se adreseaza
chirurgiei cosmetice.

Aceasta energie declanseaza un raspuns
natural sub piele, reincepand regenerarea
colagenului, ceea ce va ofera un aspect
stralucitor.

Tratamente

Siguranta si eficienta pentru toti

Ocoleste suprafata pielii si furnizeaza energie prin ultrasunete, focalizata in zona superioara a stratului SMAS, care de obicei se adreseaza chirurgiei cosmetice.

Aceasta energie declanseaza un raspuns natural sub piele, reincepand regenerarea colagenului, ceea ce va ofera un aspect stralucitor.

Tehnologie Utilizata

4.5 mm, SMAS – Laserele si radiofrecventa sunt limitate la tratarea dermei. Dar ceea ce cauzeaza cu adevarat laxitatea pielii este slabirea structurala in fundatia pielii (SMAS) la adancimea de ~ 4,5 mm.

Inainte de aparitia acestui aparat doar chirurgical putea accesa acest nivel. Sistemul acesta trateaza neinvaziv la o adancime discreta (1,5 mm, 3 mm si 4,5 mm) si vizeaza atat straturile dermice, cat si cele SMAS.

65 ° C – Conform studiilor clinice, procesul de regenerare a noului colagen este optimizat la temperaturi cuprinse intre 60-70 ° C.

Aceasta este singura metoda care atinge astfel de temperaturi optimizate la adancime, fara incalzirea suprafetei pielii.

Training si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantii

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii Tehnice

Frecventa: 10 M Hz, 17 M Hz, 4 M Hz

Adancime: 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm

Energie: 0,1 – 0,25 J, 0,25 – 0,4 J, 0,75 – 1,20 J

Durata de viata a sondei: 2400 actiuni per traductor

Putere: 150 W

G.W: 46 kg

Marimea pachetului: 55 x 62 x 132 cm

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele