Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Inchiriere aparate epilare laser – Inchiriere aparatura salon de infrumusetare pe perioada de service

Inchiriere aparate epilare laser – Inchiriere aparatura salon de infrumusetare pe perioada de service

Trebuie sa efectuezi reparatii la aparatele din salonul tau de estetica si vrei sa iti poti desfasura activitatea in continuare? Apeleaza la serviciile noastre de service aparatura si iti punem la dispozitie un aparat epilare laser spre inchiriere pe perioada reparatiilor. Noi oferim servicii de inchiriere aparate laser pentru salon, asa incat tu sa iti poti desfasura in continuare activitatea, pana efectuezi reparatii sau revizii tehnice la aparatura ta.

Cu ajutorul nostru poti sa iti repari aparatura din salon, fara sa-ti intrerupi activitatea. Iti punem la dispozitie aparatura profesionala, aparate de epilare de inchiriat, dar si diverse alte aparate, pentru ca tu sa poti lucra in continuare, pe perioada de mentenanta. Iar acesta nu este singurul avantaj. Iata ce beneficii iti putem oferi daca apelezi la noi pentru servisarea aparaturii din salonul tau.

Beneficii service aparate si inchiriere aparatura pentru epilare cu laser pentru saloane pe perioada de mentenanta

 

  • Noi suntem furnizor de aparatura MEDICO Laser, aparate profesionale pentru dotarea saloanelor – asadar iti punem la dispozitie cele mai performante aparate pentru inchiriat.
  • Iti oferim si suport tehnic pentru aparate, asa incat te putem ajuta noi si cu reparatiile aparatelor.
  • Toate aparatele noastre beneficiaza de garantie intre 1 si 5 ani. Apeland la noi, beneficiezi de garantie si la consumabile.
  • Iti oferim service si reparatii in perioada de garantie si post garantie, in acelasi timp oferindu-ti un alt aparat epilare laser in chirie, pentru ca tu sa-ti poti desfasura in continuare activitatea.

Daca apelezi la noi pentru a-ti repara aparatura din salon, nu doar ca vei beneficia de o echipa de tehnicieni calificati care sa iti reapare aparatele si sa iti acorde suport. Noi iti vom oferi si servicii de inchiriere aparate epilare laser pentru saloane, asa incat tu sa-ti servesti in continuare clientii, chiar daca aparatura ta e in revizie.

Alt Text

Inchiriere aparatura epilare laser pentru salon beauty in Bucuresti

Apeleaza la echipa noastra pentru inchirierea aparaturii de epilare cu laser pentru saloane estetice si vei avea acces la cea mai vasta gama MEDICO Laser. Te invitam la noi la sediu, in Bucuresti, pentru a testa produsele si pentru a discuta mai multe detalii.

Contacteaza-ne trimite-ne solicitarea ta pe email: office@aparate-epilare.ro!

Iti oferim servicii profesionale pentru aparatele tale si servicii de inchiriere aparatura de salon estetic. Ne gasesti in Bucuresti, asa incat poti ajunge cu usurinta la noi si fara a fi nevoit sa inchizi afacerea pe perioada servisarii.

In plus, noi oferim posibilitatea de a testa fiecare produs, alaturi de tehnicienii nostri, care iti pot raspunde la intrebari si te pot indruma cu privire la sfaturi despre intretinerea lor si mentenanta lor sau iti pot raspunde la alte intrebari specifice.

De ce sa apelezi la echipa noastra pentru a-ti pune la dispozitie aparatura pentru dotarea salonului tau estetic?

Noi suntem unic furnizor MEDICO Laser- o gama de aparatura de salon de cea mai inalta calitate. Fiecare aparat oferit de noi se bucura de garantie, iar unele aparate au chiar pana la 5 ani garantie.

Fie ca alegi sa iti dotezi in totalitate salonul cu aparatura noastra, fie ca doresti doar inchirierea unui aparat epilare laser pe perioada servisarii celui din salonul tau, noi oferim suport pentru reparatia aparatelor.

In plus, noi oferim aparatura pentru dotarea saloanelor estetice si clinicilor medicale la preturi extrem de concurentiale, fiind unic furnizor. Iti putem oferi spre achizitionare sau in chirie un astfel de aparat la cele mai bune preturi.

Oferim service si reparatii aparate de epilare sau reparatii pentru orice tip de aparat din salonul tau, asa incat vei putea sa efectuezi si revizia produselor tot la noi.

Ai nevoie de inchiriere aparatura de epilare cu laser pentru salon sau de service pentru aparate? Contacteaza-ne, iti stam la dispozitie!

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Inchiriere aparate epilare sau aparate pentru salon pret

Oferim servicii de inchiriere aparatura pentru epilare cu laser pentru salon la preturi atractive, pe perioada garantiei, in timp ce iti reparam aparatele din salon. Daca apelezi la noi pentru service nu trebuie sa iti inchizi salonul, intrucat iti punem la dispozitie orice aparat care te va ajuta sa oferi serviciile in continuare pana il reparam pe cel vechi. Iar fiind unic furnizor ai gamei MEDICO Laser avem servicii la preturi foarte atractive. Vrei o oferta de pret pentru inchirierea unui aparat pentru epilare laser? Contacteaza-ne! Scrie-ne un email sau suna-ne si prezinta-ne problema cu care te confrunti si noi iti vom oferi o solutie si o oferta de pret personalizata, in functie de nevoile tale specifice.

Pentru produsele achizitionate de la noi, daca ele sunt in perioada de garantie, iti putem oferi servicii gratuit. Iar pentru servicii post-garantie si pentru inchiriere aparate epilare laser iti oferim o oferta de pret extrem de avantajoasa.

Vino la sediu pentru a testa aparatele noastre!

Müşteriye sunulan hizmetin kalitesi açısından farklı bir yüz için pratik unsurlar içeren bir cihazla, yeni bir salon ön hazırlık veya maliyet yatırımı yapmayı unutmayın. Altyapının ön cephesinde, kurumsal tadilat kliniğinde, güzel ve estetik bir salonda, cihaz en karlı olanıdır.

Bu durumda, canlı bir canlı test imkanı sunmuyorum. Cihazı, bir süreliğine bir süreliğine veya MEDICO Laser cihazında başarılı bir şekilde kullanabilmeniz için, cihazın uygun hale getirilmesi için bir test yapma olanağı sunmuyoruz.

Ai nevoie de mai multe informatii si de detalii cu privire la serviciul de inchiriere aparatura epilare laser pentru saloane estetice?

Contacteaza-ne si o echipa specializata iti va sta la dispozitie pentru a te lamuri cu privire la informatiile de care ai nevoie. Fie ca doresti sa afli sfaturi despre intretinerea si mentenanta aparaturii, fie ca doresti sa afli un pret pentru inchirierea aparatelor, suntem aici sa iti oferim informatiile necesare.

Iti oferim o gama vasta de aparate MEDICO Laser pentru dotarea salonului estetic. Fiecare aparat are garantie si oferim service si suport tehnic pentru toate aparatele. In plus, iti oferim in chirie aparate, daca doresti sa le repari pe cele vechi, fara a inchide salonul.

trimite un email la adresa: office@aparate-epilare.ro. Sau vino direct la sediul nostru din Bucuresti pentru a discuta mai multe detalii!

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele