Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat Medico-Ice diode laser Hercule

Aparat Medico-Ice
diode laser Hercule
Indepartarea parului nedorit
intr-un singur aparat inovativ cu laser
ce cuprinde cele trei lungimi de unda:
755nm, 808nm si 1064nm

Aparat Medico-Ice diode laser Hercule – tehnologie eficienta pentru o epilare inovativa

Daca vrei sa oferi clientilor tai o experienta unica in ceea ce priveste epilarea definitiva, alege sa iti dotezi salonul cu aparatul Medico-Ice diode laser Hercule.

Aparatul Medico-Ice diode laser este ideal pentru cei care doresc tratamente eficiente si sigure de indepartare permanenta a parului nedorit, vizand structuri diferite din foliculul de par. Tratamentul ofera confort pentru toti pacientii, indiferent de tipul de par sau de perioada din an in care se executa.

Pentru a oferi un tratament optim, aparatul Medico-Ice diode laser Hercule vine cu un standard de aur de 808nm diode laser unic, dar si cu 3 lungimi de unda 755nm, 898nm si 1064nm, 20Hz repetitie si un laser American.

Caracteristici unice ale aparatului Medico-Ice laser Hercule:

Alege aparatul Medico-Ice laser Hercule, un aparat de epilare definitiva ideal pentru orice salon de infrumusetare. Acesta poate sa aduca numeroase beneficii pentru client si tratamente eficiente. Aparatul are urmatoarele caracteristici:

  • Timp scurt pentru tratament, redus cu pana la 45%
  • Rezultate optime
  • Confort maxim in timpul tratamentului
  • Tratamente pentru toate tipurile de piele si pentru culoarea parului
  • Nu este necesar un anestezic local
  • Eficienta maxima

Avantaje aparat Medico-Ice diode laser Hercule

Aparatul Medico-Ice diode laser Hercule inglobeaza o tehnologie ce reuseste sa aduca tratamente eficiente de indepartare a parului intr-un mod rapid si modern. Tratamentul efectuat este fara durere, cu viteza maxima de 20Hz. Lungimea de unda 808nm adopta o energie uniforma ce penetreaza constant in adancimea dermului. 

Avantajul este ca reuseste sa coaguleze foliculii de par cu maxim 10 impulsuri intr-o singura secunda. Modul rapid este conceput special pentru a se putea realiza aceasta actiune de coagulare de la un punct de deteriorare corespunzator treptat cu fluenta scazute pentru a putea asigura un tratament rapid si nedureros.

Meniul de navigare este unul destul de prietenos si usor. Propunerea de tratamente prestabilite conduc la o navigare mai usoara, prin multi ani de studiu clinic, diversificate propuneri de tratament au fost concretizate in functie de diferenta tipului de piele si zonei. In plus, terapeutul ar putea sa stabileasca liber parametrii de tratament in functie de cerintele individuale.

Varianta 2000w

Pret: 10.500 euro

Varianta 2500w

Pret: 12.000 euro

Varianta 3000w

Pret: 15.500 euro

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Rezultatul clinic pe care il ofera aparatul Medico-Ice diode laser Hercule

Rezultatul clinic dovedeste ca peste 95% din cazuri au raportat o eliminare a parului de peste 80% dupa 3-5 sesiuni de tratament. Dupa 1 sau 2 sesiuni, toate cazurile au raportat o eliminare a parului de peste 30-50%. Densitatea medie a energiei aplicata in majoritatea cazurilor clinice este de numai 2j / cm2 pana la 8j / cm2 si cu ajutorul pulsului, cantitatea energiei suficient de scazuta evita riscurile potentiale.

Caracteristicile aparatului Medico-Ice laser Hercule – Generator Premium

Aparatul Medico-Ice diode laser Hercule este un aparat ce incorporeaza o tehnologie avansata pentru indepartarea parului nedorit de pe mai multe zone ale corpului. Acesta beneficiaza de urmatoarele caracteristici:

Lungimea de unda Alex 755nm

Acest tip de laser se recomanda pentru tratarea pielii palide si cu parul fin, indicat pentru a indeparta parul ramas de la ultima sedinta. Aceasta lungime de unda este foarte eficienta pentru parul inglobat superficial in zone precum buza superioara sau sprancene fiind vizata si de infundarea foliculului de par.

Lungimea de unda Diode 808nm

Se recomanda pentru tratarea tuturor tipurilor de piele, dar in special pentru pacientii care au o densitate mai mare de par. Deoarece are capacitati profunde de penetrare, poate sa tinteasca eficient foliculii de par, iar penetrarea moderata a adancimii tesuturilor il ajuta sa fie potrivit pentru tratarea picioarelor, bratelor, barbiei si obrajilor.

Lungimea de unda Yag 1064nm

Acest tip de laser este indicat pentru a trata pielea intunecata si ofera o penetrare profunda a foliculului de par, ce ii permite sa vizeze si tratarea parului inglobat profund cum ar fi cel de pe brate, zona pubiana sau scalp.

Pentru o eficienta maxima a aparatului se poate folosi si lungimea de unda combinata ce reprezinta un echilibru perfect pentru a trata toate tipurile de piele (I-VI) si pentru a ajunge la orice adancime a parului. Eficienta de absorbtie a lungimii de unda de 808nm, puterea energiei de 755nm si siguranța lungimii de unda de 1064nm.

Manerul de racire – inainte si dupa tratament se poate aplica si un maner de racire disponibil in aparatul Medico-Ice Diode laser Hercule. Temperatura se ajusteaza din maner si poate sa aduca o experienta placuta de indepartare a parului, eliminand durerea si sporind efectul.

Traning si Diploma

Service si Garantie

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Specificatii

Tip Laser: Diode Laser

Laser: American

Lungime de undă: Laser 755 /808/1064/755+808/755+1064/808+1064/808+755+1064nm

Ghid de lumină: Cristal Safir

Marime Spot: 15×25 optional

Repetitie frecventa: 1 ~ 20HZ optional

Latime Puls: 10-150ms-400ms optional

Densitate Energie: 1 ~ 140j/cm2 optional 1-30 optional jcm/1-100jcm optional

Temperatura de racire Laser: -5°C – 5 °C

Alimentare electrica: AC220-230V, 50-60Hz / AC110V, 60Hz

Sistem de racire: Aer + Apa + Semiconductor + Safir

Temperatura apei de racire: Laser 20 – 30°C

Putere aparat: 3000W viata lunga pana la 20 milioane impulsuri de laser

Marime pachet: Aparat 134*62*65cm

Greutate impachetat: 80kg

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele