Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat de sterilizare
cu abur Med
Ciclu de sterilizare rapida de 20 de minute
Generator de abur incorporat
Camera din otel inoxidabil de inalta calitate
Protectie impotriva caldurii
Standard european de clasa B

Aparat de sterilizare cu abur Med

Sterilizarea cu abur este foarte des intalnita in unitatile medicale, in centrele cosmetice si in salile de tatuaje. Aparatele autoclave, sunt echipamente destinate sterilizarii instrumentelor si materialelor utilizate in cabinete stomatologice, cabinete cosmetice, cabinete medicale, cabinete de tatuaje si piercing prin supunerea la aburi de inalta presiune. Conform normelor in vigoare, aparatele de sterilizare cu aburi trebuie sa indeplineasca anumite cerinte si sa functioneze intotdeauna corespunzator.

Daca esti in cautarea unui aparat de sterilizare cu abur, numit si autoclave, te putem ajuta cu informatii si consiliere profesionala si iti putem face o oferta atractiva. 

Aparat de sterilizare cu abur – beneficii si aplicatii

Autoclave sau aparatul de sterilizare cu abur are multe avantaje si aplicatii:

 • Faciliteaza o metoda de sterilizare simpla, eficienta, sigura, ecologica si care are costuri reduse;
 • Produce putine deseuri, entropia fiind singurul produs secundar;
 • Permite monitorizarea parametrilor fizici (umiditate, temperatura, timp) necesari pentru a asigura eficienta sterilizarii;
 • Se poate utiliza pentru a steriliza lichide, motiv pentru care aparatele de sterilizare cu abur sunt deseori utilizate in centrele medicale pentru sterilizarea dispozitivelor medicale, a intrumentelor metalice reutilizabile, a lenjeriei de pat si a unor solutii;
 • Asigura sterilizarea deplina a instrumentelor metalice, chiar si a celor cu suprafata poroasa;
 • Este sigur si elimina riscurile pentru cele mai frecvente tipuri de infectii care se pot contacta intr-un cabinet medical, stomatologic, cosmetic sau de tatuaje – infectiile virale (hepatita B si C, Papiloma, HIV), infectii bacteriene (streptococi si stafilococi), infectii parazitare si infectii fungice (Candida, Epidermophyton, Pityrosporum);
 • Autoclave se pot utiliza in saloanele cosmetice pentru a steriliza instrumentele, clestii, pensetele, foarfecele sau pilele;
 • Se recomanda in saloanele de tatuaje si piercing pentru a steriliza toate instrumentele folosite aici, inclusiv bijuteriile, cerceii si acele de tatuaj;
 • Este utile in cabinetele stomatologice pentru sterilizarea instrumentului chirurgical, a lingurilor de amprenta si a turbinelor dentare;
 • Aparatul de sterilizare cu abur isi gaseste aplicabilitate in cabinetele medicale umane, dar si in cele veterinare.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

De ce sa achizitionezi de la noi un aparat autoclave

 • Suntem importatori si distribuitori cu experienta in aparatura destinata saloanelor cosmetice sau a centrelor de frumusete, a saloanelor de tatuaje si piercing, motiv pentru care iti putem oferi cea mai buna consiliere in domeniu si, totodata, cel mai bun aparate de sterilizare de care ai nevoie.
 • Modelul de aparate autoclave pe care il comercializam, face parte din gama aparatelor profesionale si iti va usura si fluidiza foarte mult activitatea.
 • Aparatul de sterilizare comercializat de noi este utilizat in domeniu sanitar, in special in cabinetele stomatologice si cabinete medicale, deci este eficient si sigur.
 • Iti oferim posibilitatea de a testa gratuit aparatul de sterilizare pe care il comercializam. Astfel te poti convinge de calitate si eficienta lui. Nu trebuie decat sa ne contactezi si sa soliciti acest lucru.
 • Dispunem de personalul calificat necesar pentru a te putea consilia, dar si pentru a asigura mentenata aparatului de sterilizare pe care il distribuim.
 • Ne dorim clienti multumiti, motiv pentru care facem tot posibilul sa onoram in timp cat mai scurt comenzile de autoclave pe care le primim.

Tipuri de autoclave

Daca ai decis sa achizitionezi un aparat de sterilizare cu abur autoclave, sa stii ca poti alege din trei tipuri diferite, in functie de clasa:

 • Clasa N – sunt destinate sterilizarii textilelor, a materialelor poroase, a produselor sigilate. Acestea prezinta riscul ca penetrarea cu abur nu poate fi garantata.
 • Clasa S – performantele acestora depind de modul in care sunt realizate, caracteristicile lor nefiind standardizate.
 • Clasa B – au un nivel crescut de performanta, comparabil cu aparatele de sterilizare mari folosite in spitale. Sunt de dimensiuni mici si pot steriliza orice tip de materiale.

Prin urmare, cel mai potrivit aparat autoclave pentru un cabinet stomatologic, cosmetic sau de tatuaje si piercing este cea din Clasa B pe care o comercializam.

 

Aparate de sterilizare clasa B – igienice, practice si confortabile

Aparatele de sterilizare clasa B, numite si autoclave medicale, sunt potrivite pentru o gama variata de setari si ofera flexibilitate si manevrabilitate maxima. Cu toate ca au dimensiuni mici, autoclavele din clasa B pe care le gasesti la noi, ofera performante deosebite si eficienta greu de egalat, satisfacand cele mai inalte standarde de siguranta posibile. In plus, sunt ergonomice, usor de transportat si utilizat si consuma foarte putin.

Autoclavele din clasa B pe care le comercializam sunt practice si confortabile si, totodata, o garantie pentru igiena si siguranta din cabinetul tau.

De ce autoclavele sunt eficiente in procesul de decontaminare

Aparatul de sterilizare cu abur de tip autoclave este una dintre metodele cele mai populare de decontaminare folosite in cabinete stomatologice, cosmetice sau de tatuaje si piercinguri. Acestea sunt zonele de activitate care necesita sterilizarea echipamentelor folosite, iar autoclavele sunt o metoda rapida si economica de decontaminare. Iata de ce:

 • Aparatul de sterilizare cu abur utilizeaza temperaturi si presiuni ridicate la care microorganismele mor.
 • Daca se vor realiza setari diferite de functionare, autoclava poate steriliza atat materiale lichide cat si solide. Lichidele necesita timpi mai lungi decat solidele, in plus, volumele mai mari de lichide au nevoie de mai mult timp pentru a atinge temperatura corespunzatoare sterilizarii.

 

Ce materiale se pot steriliza intr-un aparat autoclave

Este bine de mentionat ca nu toate materialele care necesita sterilizare rezista la temperaturile create in interiorul unei autoclave. Prin urmare, nu se va steriliza niciodata un material care se poate topi, care poate arde sau este explozibil si nici lichide are se pot evapora. De asemenea, nu se autoclaveaza substante chimice toxice sau radioactive.

Etapele pregatirii sterilizarii materialelor

Pentru a putea folosi in conditii de securitate si siguranta un aparat de sterilizare cu abur, trebuie urmate cateva etape:

 • Se triaza containerele si materialele compatibile cu autoclava – pyrex, sticla borosilicata, otel inoxidabil, polipropilena sau policarbonat. Alte materiale compatibile sunt varfurile de pipete, hartia sau deseurile solide puse in pungi compatibile cu autoclava.
 • Daca se vor folosi pungi pentru sterilizare, se va lasa un spatiu care sa permita circularea aburului si legarea capetelor si se va crea o mica deschidere in punga pentru a permite intrarea aburului.
 • Daca se sterilizeaza lichide, se vor folosi recipiente intacte, iar acestea se vor umple doar pana la doua treimi din volum.

 

Apart de sterilizare medical

Este genul de aparat de sterilizare pe care il vei gasi in foarte multe clinici stomatologice private din intreaga lume. Asigura acel nivel de sterilizare care permite dentistilor si profesionistilor sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu steril optim. Datorita faptului ca respecta cele mai inalte standarde de sterilizare si creste siguranta clientilor tai, autoclava Med este ideala pentru controlul infectiilor din orice clinica sau centru dentar, cosmetic sau de tatuaje.

Caracteristici:

 • Standard european de clasa B
 • Ciclu de sterilizare rapida de 20 de minute
 • Manometru independent
 • Rezervor de apa de tip deschis
 • Generator de abur incorporat
 • Camera din otel inoxidabil de inalta calitate
 • Indicatori descriptivi si alarme
 • Imprimanta incorporata – optional pentru a imprima datele de sterilizare
 • Protectie impotriva caldurii
 • Sistem de blocare dubla pentru siguranta
 • Volum de 12, 18, 23 sau 29 litri

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantie

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Contacteaza-ne pentru a testa sau comanda un aparat de sterilizare

Nu ezita sa ne suni pentru consiliere, testare si comanda pentru un aparat de sterilizare cu abur. Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon 0728 536 849, sau ne poti trimite un email la adresa office@aparate-epilare.ro.

Totodata ne poti vizita la sediul firmei de pe Bulevardul Ion C. Bratianu 34. Suntem aici sa te ajutam cu profesionalism in alegerea echipamentelor de care ai nevoie precum aparatele de sterilizare cu abur autoclave necesare in activitatea ta.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele