Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat tehnologie HIFU

Aparat tehnologie HIFU Indeparteaza ridurile si ridica pielea lasata
Potrivit pentru orice tip de piele
Tonifica pielea si stimuleaza colagenul
Tratament nedureros si fara necesitatea de recuperare
Ultrasunete inofensive pentru organism
Rezultate imediate, chiar dupa prima procedura

Modul de functionare a tehnologiei HIFU

Tratamentele care utilizeaza tehnologia HIFU sunt bazate pe ultrasunetele de inalta frecventa (High Frequency Ultrasound). Acestea se focalizeaza in adancimea tesutului subcutanat si ajunge la sistemul musculoaponevrotic superficial.

Astfel, se formeaza puncte de coagulare aflate la distante egale, fibrele de elastina fiind contractate si stimulata productia in cantitati mari de colagen natural.

Acest aparat ofera rezultate chiar de la prima sedinta de tratament, rezultatele continuand sa fie cat mai vizibile in urmatoarele saptamani de terapie.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Caracteristici aparat tehnologie HIFU

  • Ultheral HIFU cu traductor cor importat si interior cu motor dua
  • Marime standard 4,5 mm pentru cartus cu strat SMAS si 3,0 mm pentru cartus cu strat Dermis
  • Cartus 1,5 mm pentru albirea pielii si 13 mm pentru toate partile corpului
  • Fara repaus, rezultate naturale
  • Contracareaza efectele expunerii la soare fara timp de repaus
  • Rezultatele reale dupa tratament apar dupa 2-3 luni, timp in care colagenul nou lucreaza pentru a ridica si strange pielea

Stimularea productiei de colagen nou

Asadar, aparatul cu tehnologia HIFU dispune de proceduri care stimuleaza productia naturala de colagen din organism, cu ajutorul energiei din ultrasunete ce se concentreaza pe stratul de baza al pielii. Acest lucru este posibil fara a aduce modificari majore asupra suprafetei pielii, fiind o metoda non-chirurgicala.

Tratamentele cu HIFU sunt diferite fata de cele care folosesc frecventa radio, laserul sau alte tehnologii, pentru ca ocoleste suprafata pielii si ofera o cantitate potrivita de energie cu ultrasunete la o temperatura potrivita, tratamentul fiind fara durere. Energia obtinuta are rolul de a declasa un raspuns natural sub piele care va produce in mod natural colagen nou.

Ultrasunete pentru stimularea colagenului

Terapia cu ultrasunete pe care se bazeaza aparatul HIFU in tratamentele sale, sunt sigure, eficiente si ofera posibilitatea de a stimula in mod natural producerea de colagen. Acest lucru este dovedit in studiile clinice si miile de tratamente realizate in intreaga lume.

Lifting neinvaziv

Acest aparat cu tehnologie HIFU ofera tratamente non-invazive de ridicare a pielii de sub sprancene, barbie si de pe gat, aprobate de catre FDA. Totodata, aparatul poate fi folosit si pentru a imbunatati aspectul ridurilor, oferind un aspect mai intinerit al pielii dupa tratamente.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Rezultate aparute in mod natural

Este posibil ca in cazul unor pacienti rezultatele sa fie vizibile chiar dupa prima sedinta de tratament cu aparatul HIFU. Rezultatele reale apar in jurul la 2-3 luni de tratament pentru ca necesita timp ca si colagenul nou sa lucreze ca sa ridica pielea de pe barbie, frunte si gat.

HIFU este o alternativa dovedita clinic, non-invaziva, pentru cei care nu doresc operatii de lifting, sau pentru cei care doresc o extindere a efectelor unei operatii de chirurgie cosmetica.

Pe scurt, HIFU se foloseste de energia cu ultrasunete, special gandita pentru a ocoli suprafata pielii in tratamentele sale, pentru a stimula productia de colagen de sub piele. Fata de celelalte metode cu laser, un singur tratament poate sa ofere o piele mai tanara cu 3-5 ani, cu o durata de 2-3 ani.

Tratamentul cu aparatul HIFU – cum se procedeaza

Se curata pielea si se identifica zonele care urmeaza sa fie tratate, se aplica gelul pentru ultrasunete si ulterior aplicatorul aparatului. Se vor simti cantitati mici de energie in timpul tratamentului, ceea ce inseamna ca procesul de construire de colagen este initiat. Senzatiile produse de energia emisa dureaza cat aceasta este livrata, nivelul de confort fiind diferit de la o persoana la alta.

In functie de zona tratata se stabileste si durata tratamentului, dar in medie o procedura pentru gat si fata dureaza in medie intre 60 si 90 de minute, iar tratamentul pentru piept aproximativ 30 de minute. La inceput pielea se poate inrosi, dar aceasta roseata dispare de regula in cateva ore.

Dupa sedinta de tratament, nu exista nici o interdictie in ceea ce priveste vreo activitate, se pot continua activitatile obisnuite.

Specificatii:

Putere aparat: 160W

Putere de iesire:  0,2-2,5j (0,2j / PAS)

Transmitator: DS-1.5m

Iesire: 5-15 mm / 5-25 mm DS-4,5 mm, distanta focala DS-3,0 mm

Tensiune de intrare: AC98-250v, 50HZ / 60Hz

Temperatura de lucru: +15~+30

Temperatura: de la – 20~+ 55

Depozitare: Umiditate <80% relativa

Presiune atmosferica: 86 kPa ~ 106 kPa

Dimensiune pachet: 60 * 66 * 128mm

Greutate neta: 45 kg

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele