Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparate SHR pentru o epilare definitiva, sigura si nedureroasa

Aparate SHR

pentru o epilare definitiva, sigura si nedureroasa

Una dintre cele mai noi tehnologii de epilare definitiva este cea incorporata in aparatele SHR (Super Hair Remover). Tehnologia SHR se adreseaza oricarui tip de piele si oricarei zone de pe corp, fiind o procedura rapida si nedureroasa care poate fi folosita pe tot parcursul anului.

Pentru orice clinica de infrumusetare sau centru medical, aparatele SHR sunt o necesitate, mai ales ca tot mai multe femei isi doresc o epilare definitiva sigura si nedureroasa.

Aparatele SHR emit impulsuri de energie repetitiva si selectiva care actioneaza pe toata lungimea firului de par.

Impulsurile sunt eliberate cu energie dispusa in mod proportional, iar prin numarul mare al acestora, aceeasi cantitate de energie este aplicata pe suprafata pielii tratate, fara a afacta epiderma.

Epilarea definitiva cu ajutorul aparatelor SHR se realizeaza prin miscari lente cu o presiune redusa asupra suprafetei epilate.

Pacientii vor beneficia de un tratament sigur, eficient si nedureros. Metoda de alunecare pe piele folosita de aparatele SHR previne inrosirea pielii epilate.

La noi vei gasi o gama larga de aparate SHR utile pentru orice salon de infrumusetare care are nevoie si de aparate de epilare definitiva.

Poti oferi chiar si tu tratamente confortabile clientelor tale prin achizitionarea de astfel de aparate.

Iata ce aparate SHR poti gasi in gama noastra.

Aparate SHR– Tipuri

Aparatul dioda laser pentru epilare definitiva are mai multe avantaje: indeparteaza parul, mustata, parul de la subrat, parul de pe spate, parul de pe picioare si rejuveneaza pielea. OPT SHR IPL si laserul cu dioda 808nm pot emite lumina puternica, care poate ajunge la nivelul dermei.

Ulterior aceasta lumina poate fi absorbita selectiv de pigmentarea tisulara si hemoglobina vasculara si mai poate face ca pigmentarea si capilarele de expandare sa se rupa si sa explodeze. Lumina laserului poate sparge foliculul parului si poate opri cresterea acestuia, poate stimula reglarea colagenului si poate intineri pielea. Pe scurt, aparatul IPL SHR are functiile de indepartare vasculara, indepartarea pigmentarii, indepartarea parului si intinerirea pielii.

Indepartarea parului nedorit se realizeaza cu minima durere cu ajutorul aparatului PRO, care lasa pielea fina si reintinerita. Aparatul pentru inlaturarea parului este solutia completa pentru indepartarea parului nedorit de pe toate zonele corpului, este extrem de eficient, puternic, foarte sigur si confortabil.

Cu tehnologia Optimal Pulse Technology (OPT), care elimina surplusul de energie, aparatul PRO faciliteaza racirea mai buna intre pulsatii. Senzatia de durere este mult diminuata si rezultatele sunt mult mai bune. Astfel, aparatul indeparteaza parul nedorit cu minima durere si lasa pielea fina si parca reintinerita.

Femeile vor fi incantate de efectul acestui aparat laser pentru indepartarea parului. Piesa SHR poate furniza rezultate rapide si eficiente pentru reducerea permanenta a parului pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea imbatranita. Dispune de o racire a contactului si utilizeaza tehnologia In-Motion pentru proceduri fara durere, dar si fara intreruperi.

Aparatul portabil pentru indepartarea parului este solutia ideala pentru cei cu un buget mai mic si ofera foarte multa libertate de folosire. Este la fel de bun ca si aparatele pentru inlaturarea parului PRO sau cu tehnologie TRIO, avand in plus avantajul portabilitatii, poate fi folosit si la domiciliul clientului.

Aparatul de epilare ofera tratamente foarte eficiente, sigure si fiabile pentru o varietate de probleme ale pielii. In comparatie cu tehnologiile mai vechi, cu acest aparat se pot trata toate zonele corpului, inclusiv cele sensibile sau intime.

Aparatul este conceput pentru toate tipurile de piele, sensibila, normala sau uscata si va satisface cerintele tuturor clientilor ce vor apela la aceasta procedura. Piesa SHR poate furniza rezultate rapide si eficiente pentru reducerea permanenta a parului pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea imbatranita. Dispune de o racire la contactul cu pielea si utilizeaza tehnologia In-Motion pentru proceduri fara durere si fara intreruperi.

Acest aparat poate fi folosit pentru a trata o serie de probleme ale pielii si nu doar pentru indepartarea parului. Deoarece are mai multe avantaje, nu trebuie sa lipseasca din saloanele de infrumusetare si estetica. Aparatul pentru inlaturarea parului foloseste o tehnologie moderna ce ajuta la calmarea si racirea pielii, evitandu-se astfel arsurile sau alte probleme ce pot aparea un urma folosirii metodelor traditionale de indepartare a parului.

Aparatul combina trei tehnologii intr-un singur sistem elegant. Ofera posibilitatea de a trata si de a-l folosi intr-o gama larga de probleme, asta fara a investi in mai multe aparate cu diferite tehnologii. Aparatul poate fi folosit pentru a trata o serie de probleme ale pielii, nu doar pentru inlaturarea parului si dispune de tratamentnt SHR in-motion.

Piesa SHR poate furniza rezultate rapide si eficiente pentru reducerea permanenta a parului pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea imbatranita. Racirea este controlata iar epilarea cu acest aparat este fara durere.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

De ce sa cumperi aparate SHR de la noi

Medico Laser este atat importator cat si producator pentru o gama larga de aparatura profesionala necesara pentru orice salon de infrumusetare. Avem aparate profesionale pentru a trata diferite probleme ale pielii si ale corpului, precum: intinerirea pielii, reducerea grasimii, modelarea corpului, reducerea ridurilor, indepartarea tatuajelor si alte tratamente. Cele mai importante motive pentru care sa achizitionezi de la noi aparate SHR sunt urmatoarele:

 

  • avem aparatura de ultima generatie si de calitate, direct de la comercianti
  • poti achizitiona aparate SHR si in rate
  • toate aparatele dispun de o garantie de 1-5 ani. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare.
  • poti testa gratuit orice aparat din gama noastra
  • poti discuta cu tehnicieni care opereaza cu astfel de aparate SHR
  • oferim si training pentru utilizarea aparatelor

Iti doresti aparate SHR pentru afacerea ta?

Te asteptam la sediul nostru pentru a testa si pentru a alege aparatul SHR potrivit pentru salonul tau. Toata aparatura pentru epilare definitive prin tehnologia SHR sunt de calitate, sunt direct de la comercianti si sunt necesare pentru orice afacere de profil. Pentru mai multe informatii despre aparate SHR, contacteaza-ne la numerele de telefon 0726.582.944 sau scrie-ne pe mail office@aparate-epilare.ro.