Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat Medico-Ice Laser Titanium

Aparat Medico-Ice Laser Titanium - Aparat epilare definitiva cu diferite variante de putere
- Incorporate 1 sau 2 capete functionale – manipuli
- Conector dual ce ofera putin disconfort si flexibilitate

Aparatul Medico-Ice Laser Titanium este un aparat inovativ de epilare definitiva cu dioda laser disponibil in mai multe variante de putere precum 800 W, 1000 W, 1200 W sau 1600 W. Totodata, acesta este prevazut cu 1 sau 2 manipuli, fiecare avand aproximativ 30.000.000 de impulsuri, asadar in total impulsurile pentru 2 manipuli vor fi de 60.000.000.

Eficienta aparatului de epilare Ice Laser Titanium

Orice salon de infrumusetare care este dotat cu acest aparat de epilare definitiva va putea oferi clientilor experienta unei epilari fara durere, deoarece aparatul are incorporata tehnologia Ice, o metoda avansata de racire in timpul tratamentelor. Cu ajutorul acesteia se reduc riscurile de ardere la suprafata pielii, in acelasi timp caldura aplicatorilor este mentinuta in derm unde sunt tintiti foliculii de par.

In plus, eficienta celor 3 lungimi de unda intr-un singur aparat este dovedita: acest aparat poate viza in acelasi timp diferite adancimi din tesut.

Vrei sa Vezi acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita completand formularul de mai jos. Vei putea vedea in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Printre primele aparate care permit folosirea simultana a 2 aplicatori diferiti

Medico-Ice Laser Titanium este un aparat de epilare definitiva conceput intr-un mod inovativ si diferit fata de celelalte aparate asemanatoare, deoarece permite folosirea in acelasi timp a celor doi aplicatori incorporati. Acest lucru ofera mai multa flexibilitate in folosirea aparatului, contribuind considerabil la reducerea disconfortului din timpul tratamentelor.

Utilizarea tehnologiei celor 3 lungimi de unda

Tehnologia 3D folosita in tratamentele eficiente de epilare definitiva pentru aparatul Medico-Ice Laser Titanium este cea mai intalnita si consta in concentrare simultana pe diferite adancimi ale tesutului firului de par. Cele 3 lungimi de unda sunt incorporate intr-un singur aplicator, avand o putere de absorbtie si penetrate crescuta, oferind in timpul tratamentului confort sporit pacientilor si usurinta de utilizare pentru personalul din clinicile de infrumusetare.

Laserul Alexandrite 755nm –  poate fi folosit pentru o gama larga de tipuri de fire de par si de piele. Acesta actioneaza cel mai bine pe firele de par deschise la culoare.

Laserul Dioda 810nm – poate sa realizeze tratamente de epilare definitiva eficiente pe tipurile de piele mai inchise la culoare si cu fire de par groase. Unda de penetrare moderata se poate folosi in diferite zone precum brate, picioare, obraji sau barbie.

Laserul YAG 1065nm – aceasta lungime de unda este ideala pentru firele de par mai groase care au radacina puternica.

Vrei sa Vezi acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita completand formularul de mai jos. Vei putea vedea in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Specificatii tehnice

Marimea ecranului  14 inch, 4K touch screen

Undele de laser   755nm, 810nm, 1064nm

Puterea aparatului  4000W

Puterea laserului  800W, 1000W, 1200W, 1600W, 800W + 1200W, 1000W + 1600W

Tehnologie laser  America Coherent Laser Bar

Tehnologie racire   TEC cooling system

Energie  0-150J

Numar de manipuli 1, 2

Durata pulsului  0-300ms

Durata de viata   30.000.000 pulsatii

Frecventa   1-10Hz

Dimensiunea spotului    12*20mm, 12*35mm

Voltaj  AC220V/110V 50HZ/60HZ

Dimensiune pachet   110*56*70cm

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit acest aparat?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance completand formularul de mai jos. Vei putea vedea Gratuit in actiune aparatul si poti intreba orice despre acesta.

Inregistreaza-te in formularul de mai jos!
Programeaza-te pentru o vizita Demonstrativa si Gratuita la Clinica Elegance

Iti vom arata tot ce te intereseaza legat de aparatele noastre, serviciile conexe oferite si preturi