Importator si producator | 5 ani garantie | plata in rate la producator

Aparate profesionale pentru epilat – Tel:  0728 536 849 | WhatsApp: 0728 536 849

Aparat pentru rejuvenarea pielii


Aparat Medico Laser rejuvenare piele

De mare putere

Versiunea cea mai noua

Multi-functie
Aparat pentru rejuvenarea pielii

Cum functioneaza aparatul Medico Laser rejuvenare piele

Aparatul Medico Laser pentru rejuvenarea pielii emite un laser care lucreaza la zona tinta a pielii. Apoi, energia laserului este absorbita de pigmenti si de tatuajele din zona tinta, izbucneste in particule mici cuprinsa de celule albe din sange si apoi este indepartata impreuna cu metabolismul.

Aparatul Medico Laser are capacitatea de a radia lumina lungimii de unda specifica in impulsurile energetice ridicate. Astfel lumina patrunde in tesut si este absorbita de catre pigmentare. Tratamentul este suficient de puternic pentru a rezolva imperfectiunile provocate de hiperpigmentare si tatuajele multicolore, dar si suficient de bland pentru a trata cele mai delicate zone ale fetei, gatului si decolteului.

Avantaje

Putere maxima. Aparatul laser Nd: YAG 1064nm cu comutare Q si adaptorul KTP care dubleaza frecventa laser la 532nm si dispune de o configuratie cu laser unica cu tija dubla. Energia inalta produsa duce la o densitate mare de energie care permite obtinerea unui rezultat perfect al indepartarii pigmentilor endogeni.

Latimea impulsului de 6ns, numai 1/5 latime puls dintre toate laserele normale Nd: YAG cu comutare Q. Cu o latime atat de mica a impulsului, tratamentul este mult mai confortabil.

Sunt disponibile trei tipuri de sfaturi de tratament pentru manerul nostru patentat Q +, oferindu-va operatiuni mai abile si usoare.

  1. Sfat pentru tratamentul de 1064nm
  2. Sfat pentru tratamentul de 532nm
  3. Sfat pentru tratare pulbere de carbon

Tratamentul super facial cu laser realizeaza cu usurinta efectul de intinerire a pielii, diminuarea porilor, eliminarea pigmentilor si imbunatatirea texturii si a conditiilor pielii.

Aparatul are un design italian portabil luxos. Poate concura cu aparatele mari care sunt vandute in întreaga lume datorita efectului excelent si a performantei sale.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Tratamente indeparteaza tatuajul

intinereste pielea

reduce porii

imbunatateste textura pielii

Tratamente

Tratament lipsit de durere
Temperatura de racire este de pana la -5 grade Celsius, asigurand un tratament confortabil, lipsit de durere.

Tratament eficient
Raza mare de actiune 14*14mm cu o viteza maxima de 20Hz duce la economisirea timpului de indepartare a parului.

Aplicare

  1. indepartarea tatuajului: negru, albastru, maro, rosu si diferite tipuri de tatuaje vechi si noi.
  2. leziuni pigmentate in epiderma si derma: semnele varstei, pete de cafea, pete de soare, pistrui, melasma, pigmentare dupa inflamare.
  3. modul PTP: rejuvenarea tenului, albirea pielii, intinderea pielii, tonifierea texturii pielii.

Traning si Diploma

Oferim traning pentru utilizarea fiecarui aparat, dar si diploma pe care o primesti dupa terminarea traningului.

Traning-ul te va ajuta sa inveti cum sa utilizezi cat mai usor si corect produsul pe care te gandesti sa il alegi pentru salonul sau clinica ta. Astfel, dupa achizitie nu vei intampina nicio problema in utilizarea acestuia si vei avea capacitatea sa iti inveti intreaga echipa de specialisti cum sa il foloseasca la randul lor.

Diploma obtinuta in urma traning-ului va da credibilitate clinicii tale si va sublinia profesionalismul de care dau dovada cei care opereaza aparatul achizitionat.

Service si Garantie

Oferim service si piese pentru toata viata produsului achizitionat de la noi.

Atunci cand investesti intr-un astfel de produs este important sa stii ca ai la cine sa apelezi in cazul in care apar probleme in functionearea aparatului. Fie ca e vorba despre probleme de functionare, fie ca e vorba despre uzarea unor piese, la noi vei beneficia atat de service, cat si de piese noi.

Achizitionand un aparat pentru salon sau clinica de la noi, nu vei avea nicio grija privind serviciile de service post achizitie. Te poti baza pe noi pentru orice problema ivita la aparatul achizitionat toata viata produsului.

Vrei sa Vezi si sa Testezi Gratuit aparatele noastre?

Programeaza-te pentru o vizita la Clinica Elegance, le vei putea vedea Gratuit in actiune si poti intreba orice despre ele

Specificatii tehnice

Laser: Q-switch Nd: YAG

Lungimea undelor: 1064nm, 532nm & PTP Carbon Tip

Modul spot: punctul inalt omogen

Modul de livrare: Patent Q + O lampa cu doua tije

Energia pulsului: ≥450mj Lungime unica de unda ≥1500mj Energie maxima

Latimea impulsului: 6ns

Frecventa: 1-10hz

Diametru spot: 1 – 6mm reglabil

Dimensiunile pachetului: 48 * 80 * 50cm

Greutate neta: 28 kg